H Dua Lipa τα... μάζεψε για την φωτογραφία με την Μεγάλη Αλβανία: «Η ανάρτησή μου παρερμηνεύτηκε» (pics)

Gazzetta team
H Dua Lipa τα... μάζεψε για την φωτογραφία με την Μεγάλη Αλβανία: «Η ανάρτησή μου παρερμηνεύτηκε» (pics)
Σε... υποχώρηση υποχρεώθηκε η Dua Lipa μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε, ακόμα και στην Καίτη Γαρμπή, η ανάρτηση για την Μεγάλη Αλβανία.

Με ένα ποστάρισμά της, η Dua Lipa κατάφερε να προκαλέσει ένα μικρό πανικό σε αρκετές χώρες.

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια είχε ανεβάσει μία φωτογραφία στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, με μία φωτογραφία της διευρυμένης Αλβανίας που έφτανε μέχρι και την Θεσπρωτία.

Αυτό προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις, μεταξύ των οποίων ήταν και αυτή της Καίτης Γαρμπή που την αποκάλεσε ανιστόρητη.

Δύο μέρες μετά, η 24χρονη αναγκάστηκε σε... αναδίπλωση, γράφοντας ένα απολογητικό μήνυμα, στο οποίο τονίζει οτι το ποστάρισμά της, παρερμηνεύτηκε...

«Λυπάμαι και θυμώνω που η ανάρτησή μου παρερμηνεύτηκε σκόπιμα από ορισμένες ομάδες και άτομα που προωθούν τον εθνικιστικό αυτονομισμό, κάτι που απορρίπτω εντελώς», έγραψε αρχικά.

«Κάθε φορά που δημοσιεύω κάτι για το Κοσσυφοπέδιο, η ροή στο προφίλ μου... τρελαίνεται, ακόμα κι αν πρόκειται για κάτι χαρούμενο, όπως το φαγητό ή η μουσική και αντιμετωπίζω έντονη αντίσταση στην ιδέα ενός αυθεντικού πολιτισμού του Κοσόβου. Όλοι αξίζουμε να είμαστε περήφανοι για την εθνικότητά μας. Θέλω απλώς να εκπροσωπηθεί η χώρα μου σε έναν χάρτη και να μπορώ να μιλάω με υπερηφάνεια και χαρά για τις αλβανικές ρίζες μου και τη μητέρα μου χώρα. Ενθαρρύνω όλους να αγκαλιάσουν την κληρονομιά τους και να ακούσουν και να μάθουν ο ένας από τον άλλο. Ειρήνη, αγάπη και σεβασμός σε όλους», ανέφερε η Dua Lipa.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ