H συγκλονιστική φωτογραφία της Τζένιφερ Άνιστον: «Αυτός είναι ο κορονοϊός, αυτή είναι η αλήθεια» (pic & vid)

Gazzetta team
H συγκλονιστική φωτογραφία της Τζένιφερ Άνιστον: «Αυτός είναι ο κορονοϊός, αυτή είναι η αλήθεια» (pic & vid)
Τον κίνδυνο από τον κορονοϊό τον οποίο απ' ό,τι φαίνεται δεν έχουν κατανοήσει όλοι θέλησε να δείξει η Τζένιφερ Άνιστον.

Η διάσημη σταρ θέλησε να δείξει τους κινδύνους του κορονοϊού αναρτώντας φωτογραφία ενός φίλου της από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

H Τζένιφερ Άνιστον μοιράστηκε στο Instagram μια συγκλονιστική φωτογραφία για να στείλει ένα δυνατό μήνυμα και να δείξει το σκληρό πρόσωπο του κορονοϊού.

Η Άνιστον για ακόμα μια φορά κάλεσε τους πολίτες να φορούν μάσκα και να τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας ενάντια στον φονικό ιό αναρτώντας μια σοκαριστική φωτογραφία ενός φίλου που ήταν σε αναπνευστήρα στο νοσοκομείο. «Αυτός είναι ο φίλος μας ο Κέβιν. Απόλυτα υγιής, χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα. Αυτός είναι ο κορονοϊός. Αυτή είναι η αλήθεια», τόνισε στην λεζάντα της φωτογραφίας προσθέτοντας:

«Σκεφτείτε αυτούς που έχουν ήδη υποφέρει από τον φοβερό αυτό ιό. Κάντε το για την οικογένειά σας αλλά κυρίως για τους εαυτούς σας. Ο κορονοϊός προσβάλλει κάθε ηλικία»

Όπως γνωστοποίησε στο υστερόγραφο του μηνύματος της η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε στις αρχές Απριλίου και ο φίλος της ο Κέβιν έχει σχεδόν αναρρώσει.

Παράλληλα, η Κόρτνεϊ Κοξ ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο με την ίδια, την Άνιστον και τα σκυλιά της να φορούν όλοι μάσκα.

Πηγή: Reader.gr