Ο Τάουνς βγαίνει με τη γυναίκα που χάλασε τη σχέση Τόμπσον-Καρντάσιαν (pics)

Gazzetta team
Ο Τάουνς βγαίνει με τη γυναίκα που χάλασε τη σχέση Τόμπσον-Καρντάσιαν (pics)
Ο Καρλ - Άντονι Τάουνς εθεάθη με την Τζορντίν Γουντς, η οποία πριν από λίγους μήνες ήταν στο επίκεντρο των ταμπλόιντς, καθώς μπήκε στην μέση της σχέσης της Κλόε Καρντάσιαν με τον Τρίσταν Τόμπσον.

Ο παίκτης των Μινεσότα Τίμπεργουλβς δείπνησε μαζί με το μοντέλο, αλλά ο φωτογραφικός φακός τους... τσάκωσε.

Κι αν η Γουντς φάνηκε να νιώθει άνετα, δεν ίσχυε το ίδιο και για τον Τάουνς, ο οποίος φάνηκε ξαφνιασμένος.

Ποια είναι η Γουντς

Η 22χρονη απασχόλησε τα media των ΗΠΑ πριν από ένα χρόνο, αφού φερόταν να είναι το «τρίτο πρόσωπο» στην σχέση της Κλόε Καρντάσιαν με τον Τρίσταν Τόμπσον.

Για την ακρίβεια, δημοσιεύματα έλεγαν πως ο παίκτης των Κλίβελαντ Καβαλίερς απάτησε την Κλόε με την Γουντς και η οικογένεια Καρντάσιαν έγινε... άνω - κάτω!

Γιατί; Επειδή το θέμα στην όλη υπόθεση ήταν ότι η Γουντς είναι κολλητή της ετεροθαλούς αδερφής της Κλόε, Κάιλι Τζένερ.

Πιο καλά από ποτέ Τόμπσον - Καρντάσιαν

Ωστόσο, έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε και πλέον η Κλόε έχει ηρεμήσει μέσα της. Άλλωστε, πέρασε και την καραντίνα με τον Τόμπσον στο σπίτι, ο οποίος την βοηθούσε και σε ό,τι χρειαζόταν με την κόρη τους.

Παρόλα αυτά, η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της τόνισε πως δεν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης και στάθηκε μόνο στο γεγονός ότι υπάρχει ένας αμοιβαίος σεβασμός, για το καλό της κόρης τους.

«Κάνουμε καλή δουλειά κι είμαι ευγνώμων που μπορούμε και τα καταφέρνουμε. Προέρχομαι από μια οικογένεια που η μαμά και ο μπαμπάς έβγαιναν για φαγητό μια φορά την εβδομάδα. Ο πατριός μου και ο πατέρας μου έπαιζαν γκολφ μαζί μια φορά την εβδομάδα. Είχα τέτοια οικογένεια. Επειδή δυο άνθρωποι δεν είναι μαζί, δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι αγενείς μεταξύ τους ή έξω ο ένας από την ζωή του άλλου.

Έχουμε μια κόρη μαζί. Ξέρω πως είναι περίεργο σε πολλούς. Ο Τόμπσον ήταν πολύ καλός μαζί μας στην διάρκεια της καραντίνας. Ξέρεις, όταν δεν μπορείς να βασιστείς σε κάποιους ανθρώπους, είναι καλό να ξέρεις ότι έχεις κάποιον δίπλα σου. Είναι ο πατέρας της Τρου κι έχω την βοήθειά του περισσότερο ανάγκη τώρα. Πρέπει να φερθώ ως ενήλικη. Γιατί να κάνω το υπόλοιπο της ζωής μου πιο δύσκολο; Πρέπει να συμβιβαστώ. Είναι ο πατέρας της κόρης μας κι είναι εξαιρετικός», είπε σχετικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ