Η Θάντι Νιούτον πέρασε εφιαλτικά στα γυρίσματα με τον Τομ Κρουζ (vid)

Gazzetta team
Η Θάντι Νιούτον πέρασε εφιαλτικά στα γυρίσματα με τον Τομ Κρουζ (vid)
Η Νιούτον έπαιξε δίπλα στον Τομ Κρουζ στην τανία «Mission: Impossible 2» το 2000.

Η Θάντι Νιούτον, πρωταγωνίστρια του «Westworld», έδωσε μία μεγάλη συνέντευξη στο Vulture όπου μεταξύ άλλων... «έθαψε» τον Τομ Κρουζ αναφέροντας ότι τα γυρίσματα μαζί του ήταν μία από τις πιο εφιαλτικές εμπειρίες που έζησε.

Θυμίζουμε ότι η Νιούτον έπαιξε δίπλα στον Χολιγουντιανό αστέρα στην τανία «Mission: Impossible 2» το 2000.

«Τον φοβόμουν τον Τομ. Ηταν πολύ καταπιεστικός. Προσπαθεί πάρα πολύ σκληρά να είναι συμπαθής. Αλλά, η πίεση... Ασκεί πολύ μεγάλη πίεση και στον εαυτό του και στους άλλους. Και νομίζω ότι έχει την αίσθηση ότι μόνο αυτός μπορεί να κάνει τα πάντα τέλεια. Σε ένα γύρισμα, μια νυχτερινή σκηνή όπου γύρω μας υπήρχαν χιλιάδες κομπάρσοι, συνεργείο, πυροτεχνουργοί, εμείς είχαμε να βγάλουμε ένα διάλογο σ' ένα μπαλκόνι. Και ήταν άθλια γραμμένη σκηνή. Επρεπε να θυμώσω, να τσακωθούμε σ' ένα μπαλκόνι με θέα την Ισπανία. Ο Τζον Γου, να 'ναι καλά, δεν ήταν παρών - ήταν κάτω, στα μόνιτορ.

Ξεκινάμε να γυρίζουμε τη σκηνή κι ο Τομ αρχίζει να νευριάζει μαζί μου, δεν ήταν ευχαριστημένος, γιατί έπρεπε να πω κάτι πολύ κακογραμμένες ατάκες! Κι αρχίζει να φουντώνει και να μου εξηγεί πώς πρέπει να παίξω και σε κάποιο σημείο να μου λέει να το πάμε πρόβα στην κάμερα - και το πήγαμε και το ξαναπήγαμε και το ξαναπήγαμε. Και μετά προτείνει να κάνει εκείνος το ρόλο μου κι εγώ τον δικό του, για να μου δείξει πώς πρέπει να το κάνω. Και το κάναμε. Γυρίσαμε όλη τη σκηνή με εμένα να παίζω εκείνον (μπορούσα, είχα μάθει όλους τους ρόλους) κι εκείνος εμένα.

Ηταν ό,τι πιο άχρηστο μου έχει συμβεί, τίποτα δεν μου εξήγησε. Απλώς, με έσπρωξε ακόμα πιο βαθιά στο να συνεχίσω τα γυρίσματα σε μία κατάσταση πανικού και τρόμου κι ανασφάλειας».

Βέβαια ο Κρουζ, λόγω της τελειομανίας του, την ίδια πίεση ασκεί και στον εαυτό του. Η Νιούτον περιγράφει σχετικά: «Στην αρχή της βραδιάς είχε ένα μικρό σπυράκι, ένα κόκκινο σημαδάκι στη μύτη του. Μέχρι το τέλος του γυρίσματος εκείνη τη νύχτα το είδα, και μιλάω πολύ σοβαρά, να μεγαλώνει και να μεγαλώνει σε τεράστιο σπυρί με λευκό πύον. Ενα σπυράκι που στο δέρμα οποιουδήποτε άλλου θα ήθελε 48 ώρες να εξελιχθεί έτσι. Από το τρομερό άγχος του. Ενιωσα σαν αυτό το σπυράκι κι εγώ.

Θυμάμαι ότι τηλεφωνήθηκα με τον Τζόναθαν Ντέμι και, όταν με ρώτησε πώς είναι το γύρισμα του είπα "εφιαλτικό". Και με μάλωσε που δεν διεκδίκηα το χώρο μου και δεν υπερασπίστηκα τον εαυτό μου. Και μετά με πήρε ο Τομ, κι εγώ νόμιζα ότι με πήρε για να απολογηθεί, αλλά εκείνος μου είπε να ξαναπάμε τη σκηνή την επόμενη εβδομάδα. Λαμπρά. Και πράγματι την ξαναγυρίσαμε και τότε μπήκα στο σετ με άλλον αέρα - της alpha bitch. Και νομίζω ότι αυτό ήθελε. Αλλά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να βγάζεις από τον άλλον αυτό που θες με τέτοιο τρόπο.

Δεν ήταν απαίσιος. Ηταν πολύ πολύ στρεσαρισμένος».

Πηγή: Reader.gr