Οι υπογραφές για να κατέβουν τα ροζ βίντεο της Mia Khalifa έφτασαν το 1,5 εκατομμύριο (pics)

Gazzetta team
Οι υπογραφές για να κατέβουν τα ροζ βίντεο της Mia Khalifa έφτασαν το 1,5 εκατομμύριο (pics)
Η Mia Khalifa έχει μετανιώσει για αυτά τα 11 βίντεο και προκάλεσε την κινητοποίηση θαυμαστών της, με τις υπογραφές να φτάνουν πλέον το 1,5 εκατομμύριο.

Πριν από λίγες μέρες είχε γίνει γνωστό πως οι θαυμαστές της Mia Khalifa συγκεντρώνουν υπογραφές για να «κατέβουν» από το Pornhub και το BangBros οι ροζ ταινίες που έκανε.

Οι υπογραφές σύμφωνα με πρόσφατη αναφορά, έφτασαν το 1,5 εκατομμύριο.

Η 27χρονη πρόσφατα κάλεσε τους ανθρώπους να μην μπουν στα σάιτ ενηλίκων νωρίτερα, λέγοντας για τις ταινίες «θα με στοιχειώνουν μέχρι να πεθάνω».

Έχει περισσότερους από 20 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram και είπε ότι οι 11 ταινίες που έκανε όταν ήταν 21 εξακολουθούν να υπάρχουν στο μυαλό της καθημερινά.

Αλλά οι θαυμαστές της αποφάσισαν να αναλάβουν δράση και την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησε μια αναφορά για να υπάρξει «δικαιοσύνη για τη Μία».

Η αναφορά τονίζει: «Η τώρα 27χρονη Mia Khalifa εμφανίστηκε στη βιομηχανία πορνογραφίας για σύντομο χρονικό διάστημα τριών μηνών το 2014 στην ηλικία των 21 ετών. Πληρώθηκε μόνο 12 χιλιάδες δολάρια από τα εκατομμύρια δολάρια που έκαναν οι Pornhub και BangBros από τα βίντεό της».

«Η Mia και η ομάδα της έχουν κάνει αμέτρητες οικονομικές προσφορές στους τρέχοντες κατόχους των πορνογραφικών βίντεο, χωρίς αποτέλεσμα. Οι μεγάλες εταιρείες δεν δίνουν στη Mia Khalifa μια δίκαιη ευκαιρία να απαιτήσει το περιεχόμενό της στο δικαστήριο, εκμεταλλευόμενες το οικονομικό τους πλεονέκτημα.

Απαιτούμε τα βίντεό της να αφαιρεθούν και να υπάρξει μια δίκαιη δίκη στο δικαστήριο, χωρίς να καταστραφεί οικονομικά η Mia Khalifa.

Έχει δηλώσει επανειλημμένα πως έχει μετανιώσει για τις αποφάσεις της στον κλάδο της πορνογραφίας. Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να υπογράψετε αυτή την αίτηση για να στηρίξετε τις μελλοντικές προσπάθειες της Mia Khalifa και να της δώσετε δικαιοσύνη»,αναφέρουν οι θαυμαστές της.