Η Γουινόνα Ράιντερ ισχυρίζεται πως ο Μελ Γκίμπσον της έκανε αντισημιτικά σχόλια

Gazzetta team
Η Γουινόνα Ράιντερ ισχυρίζεται πως ο Μελ Γκίμπσον της έκανε αντισημιτικά σχόλια
Η Γουινόνα Ράιντερ είχε μιλήσει και στο παρελθόν για την συμπεριφορά του Μελ Γκίμπσον απέναντί της και για όσα της είχε πει.

Η ηθοποιός του Χόλιγουντ Γουινόνα Ράιντερ ισχυρίστηκε ότι ο Mελ Γκίμπσον της έκανε αντισημιτικά σχόλια, μιλώντας της για φούρνους.

Η 48χρονη ηθοποιός έχει εβραϊκή καταγωγή και είπε ότι της έκανε τα σχόλια σε ένα πάρτι πριν από χρόνια μετά που έμαθε τις θρησκευτικές της πεποιθήσεις.

Οι εκπρόσωποι του Γκίμπσον αρνήθηκαν έντονα τους ισχυρισμούς.

Μιλώντας στους "The Sunday Times", η 48χρονη είπε: «Ήμασταν σε ένα πάρτι με έναν από τους καλούς μου φίλους και ο Μελ Γκίμπσον κάπνιζε πούρο και είπε στον γκέι φίλο μου: ω περίμενε, θα κολλήσω AIDS

Ένας εκπρόσωπος του ηθοποιού είπε στο TooFab: «Αυτό είναι 100% αναληθές. Είπε ψέματα για αυτό πριν από μια δεκαετία, όταν μίλησε στον Τύπο, και τώρα το κάνει ξανά.

«Επίσης, είπε ψέματα ότι προσπαθούσε να της ζητήσει συγγνώμη εκείνη την εποχή. Ήρθε σε επαφή μαζί της, πριν από πολλά χρόνια, για να την αντιμετωπίσει για τα ψέματα της και αρνήθηκε να το μιλήσει μαζί του», κατέληξε.

Η ηθοποιός αποκάλυψε για πρώτη φορά τους ισχυρισμούς της εναντίον του 64χρονου Gibson σε συνέντευξή του στο GQ το 2010. Είπε: «Ήμουν σε ένα από αυτά τα μεγάλα πάρτι του Χόλιγουντ. Και ήταν πραγματικά μεθυσμένος. Ήμουν με τον φίλο μου, ο οποίος είναι γκέι και ο Γκίμπσον έκανε ένα πολύ φρικτό αστείο. Και κατά κάποιο τρόπο προέκυψε στην συζήτηση και έμαθε ότι ήμουν Εβραία. Είπε κάτι για φούρνους, αλλά δεν το κατάλαβα. Είναι αντισημιτικός και είναι ομοφοβικός. Κανείς δεν με πίστευε!».

Ο Μελ Γκίμπσον αντιμετώπισε προβλήματα στο παρελθόν για ρατσιστικές και ομοφοβικές συμπεριφορές.

Συνελήφθη το 2006 στην Καλιφόρνια για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και φέρεται να είπε στον αστυνομικό που τον συνέλαβε: «Πυροβόλησε τους Εβραίους. Οι Εβραίοι είναι υπεύθυνοι για όλους τους πολέμους στον κόσμο».

Ο Γκίμπσον φέρεται επίσης να ρώτησε τον αξιωματικό: «Είστε Εβραίος;».