Η πρώτη Αυστραλή γυναίκα οδηγός στα supercars έγινε πορνοστάρ και βγάζει 22.000 ευρώ τη βδομάδα (pics & vids)

Gazzetta team
Η πρώτη Αυστραλή γυναίκα οδηγός στα supercars έγινε πορνοστάρ και βγάζει 22.000 ευρώ τη βδομάδα (pics & vids)
Η 25χρονη Renee Gracie αποχαιρέτησε την 7χρονη καριέρα της ως επαγγελματίας οδηγός, αφού παραδέχεται πως δεν έβγαζε χρήματα, και έγινε πορνοστάρ, βάζοντας κάθε βδομάδα στον λογαριασμό της 22.000 ευρώ!

Η πρώτη Αυστραλή γυναίκα οδηγός supercar πλήρους απασχόλησης παράτησε την 7χρονη καριέρα της και αποφάσισε να γίνει πορνοστάρ!

Ο λόγος για την 25χρονη Renee Gracie, που βγάζει, πλέον, 22.000 ευρώ τη βδομάδα στο OnlyFans, πουλώντας γυμνές φωτογραφίες της και βίντεο.

«Ας πουν ό,τι θέλουν για μένα»

Όπως λέει η ίδια στην Daily Telegraph, δεν μετανιώνει για την απόφασή της -την οποία έλαβε πριν από περίπου έναν χρόνο- καθώς έχασε το πάθος της, συν ότι επί 7 χρόνια δεν έβγαλε ούτε σεντ από την οδήγηση.

Δηλώνει αντίθετα: «Η απόφασή μου να ασχοληθώ με τη βιομηχανία του πορνό με έβαλε σε μια οικονομική θέση που δεν μπορούσα ποτέ να ονειρευτώ και πραγματικά το απολαμβάνω. Είμαι καλά, ας πουν ό,τι θέλουν για μένα. Κερδίζω καλά χρήματα και νιώθω άνετα με αυτό που κάνω».

Η Gracie τονίζει, δε, ότι μπορεί να κερδίσει έως και 22.000 ευρώ την εβδομάδα (σ.σ. 22.000 ευρώ), γεγονός που της επέτρεψε να αγοράσει ένα σπίτι, το οποίο και θα μπορέσει να εξοφλήσει σε μόλις 12 μήνες.

Η καριέρα της προ... πορνό

Η Gracie έτρεχε μικρή στα καρτ, ενώ το 2013 και το 2014 έτρεξε στο Porsche Carrera Cup Australia Championship, όντας η πρώτη γυναίκα που αγωνίζεται σε αυτό το πρωτάθλημα.

Το 2015, ωστόσο, μεταπήδησε στο Supercars Dunlop Series, τρέχοντας για την Paul Morris Motorsport και έγινε η πρώτη full-time γυναίκα οδηγός στα 14 χρόνια του πρωταθλήματος!

Έβγαλε 3.000 δολάρια την πρώτη εβδομάδα!

Η 25χρονη, ωστόσο, που «έφτιαξε» το όνομά της όταν συνεργάστηκε με την ελβετικής καταγωγής Simona de Silvestro στο Bathurst το 2015 (έγινε, μάλιστα, θέμα και στο Fox Sports), δήλωσε ότι η καριέρα της «δεν είχε νόημα πια», αφότου έχασε το πάθος της για το άθλημα.

«Το κατάλαβα, συνειδητοποίησα ότι δεν ήμουν αρκετά καλή, και προχώρησα. Άρχισα να πουλάω αυτοκίνητα σε μια μάντρα, κουραζόμουν πολύ, και κάποιοι θαυμαστές μού πρότειναν να κάνω λογαριασμό στο OnlyFans και έτσι ξεκίνησαν όλα», είπε.

Η Gracie κέρδισε 3.000 δολάρια μόλις μετά την πρώτη εβδομάδα της στην εφαρμογή από την απλή πώληση απλά γυμνών φωτογραφιών της! Αυτό την ώθησε σιγά σιγά στο να αρχίσει να γυρίζει βίντεο, και πλέον... κάνει τα πάντα, βγάζοντας τρελά λεφτά!