Πρώην μοντέλο ενθαρρύνει τα παιδιά της να μην μορφωθούν και να γίνουν διάσημα στο Tik Tok (pics)

Gazzetta team
Πρώην μοντέλο ενθαρρύνει τα παιδιά της να μην μορφωθούν και να γίνουν διάσημα στο Tik Tok (pics)
Το πρώην μοντέλο στο παρελθόν είχε πει ψέματα πως πάσχει από κατάθλιψη για να να συγκινήσει, να μαζέψει χρήματα και να κάνει πλαστική στη μύτη.

Κάποιος θα σκεφτόταν πως η καραντίνα λόγω του κορονοϊού, είναι μια ευκαιρία για τους γονείς να βοηθήσουν τα παιδιά τους ώστε να διαβάζουν και να μελετούν περισσότερο, με στόχο να βοηθηθούν για το μέλλον τους.

Αυτό όμως μάλλον, δεν ισχύει για όλους. Συγκεκριμένα, μια μητέρα και πρώην μοντέλο δήλωσε πως «προτιμά τα παιδιά της να γίνουν διάσημα στο tik tok».

Η Κάρλα Μπελούτσι είναι ένα πρώην μοντέλο που πέρυσι ισχυρίστηκε ψευδώς ότι είχε κατάθλιψη για να κάνει πλαστική στη μύτη που κόστισε 7.000 λίρες.

Φέτος προκαλεί ξανά, αυτή την φορά με δηλώσεις της αφού ούτε λίγο ούτε πολύ, ενθαρρύνει τα παιδιά της να μην διαβάζουν αφού προτιμά να γίνουν διάσημα στο Tik Tok.

«Εκεί είναι τα λεφτά», αναφέρει.

Η Κάρλα είναι μητέρα τριών παιδιών και τόνισε στην Sun πως «δεν μπορώ να τα πιέζω να κάνουν τις εργασίες τους. Προτιμώ να κάνουν βιντεάκια στο tik tok ή να πάνε σε κάποιο ριάλιτι όπως το Love Island από το να γίνουν δικηγόροι».