Ο Άρης Σερβετάλης μαζί με τον Μίκι Ρουρκ σε ταινία για τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου

Gazzetta team
Ο Άρης Σερβετάλης μαζί με τον Μίκι Ρουρκ σε ταινία για τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου
Άρης Σερβετάλης και Μίκι Ρουρκ θα «συναντηθούν» στην ταινία ''Man of God'' της Γιελένα Πόποβιτς για τη ζωή και το έργο του Αγίου Νεκταρίου!

Κορυφαία κινηματογραφική συνάντηση με τον Μίκι Ρουρκ θα έχει ο Άρης Σερβετάλης στο ''Man Of God'', την πολυαναμενόμενη κινηματογραφική παραγωγή για τη ζωή και το έργο του Αγίου Νεκταρίου, σε σκηνοθεσία της Γιελένα Πόποβιτς.

Σύμφωνα με τη Lifo, που επικοινώνησε με τον Publicity Manager της Feelgood, Χρήστο Πολίτη, τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Αγίου Νεκταρίου θα ενσαρκώσει ο Άρης Σερβετάλης, ενώ ο Μίκι Ρουρκ θα έχει έναν πολύ μικρό ρόλο στο φιλμ.

Η ιστορία επικεντρώνεται στις διώξεις που υπέστη ο Άγιος Νεκτάριος, χωρίς να σταματήσει το ποιμαντικό του έργο.

Ο κορονοϊός ανέβαλε τα γυρίσματα

Σύμφωνα, εξάλλου, με τον κ. Πολίτη, τα γυρίσματα ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσουν τον Απρίλιο, αλλά μετατέθηκαν, τελικά, για τον Ιούνιο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Τον Άρη Σερβετάλη θα πλαισιώσουν γνωστοί ηθοποιοί όπως οι Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Γιάννης Στάνκογλου, Αλεξάντερ Πετρόφ, Νικήτας Τσακίρογλου, Τόνια Σωτηροπούλου και Χρήστος Λούλης.

Πότε έρχεται στην Ελλάδα ο Μίκι Ρουρκ

Όσο για τον Μίκι Ρουρκ, θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για τα γυρίσματα μόλις αρθούν τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί στα διακρατικά ταξίδια.

Τη μουσική της ταινίας έχει αναλάβει ο πολυβραβευμένος συνθέτης Ζμπίγκνιου Πράισνερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας στους κινηματογράφους θα συμπέσει τον Νοέμβριο με την επέτειο των 100 χρόνων από την κοίμηση του Αγίου Νεκταρίου.