Η ηθοποιός January Jones έδωσε το τηλέφωνό της στα social media για να επικοινωνεί με θαυμαστές της στο lockdown (vid)

Gazzetta team
Η ηθοποιός January Jones έδωσε το τηλέφωνό της στα social media για να επικοινωνεί με θαυμαστές της στο lockdown (vid)
Θέλησε να γνωριστεί καλύτερα με τους θαυμαστές της και να συνομιλήσουν.

Ο ηθοποιός του «Mad Men», January Jones, αποφάσισε να μοιραστεί τον προσωπικό της αριθμό τηλεφώνου στα κοινωνικά μέσα, επιτρέποντας στους θαυμαστές να επικοινωνήσουν μαζί της κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Με πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο αναγκασμένους να μείνουν στο σπίτι για να σταματήσουν την εξάπλωση του κορονοϊού, πολλές συναντήσεις έχουν γίνει εικονικές.

Η ηθοποιός εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να γνωριστεί καλύτερα με τους θαυμαστές της λόγω αυτής της συγκυρίας, καλώντας τους να της στείλουν μηνύματα.

Έτσι έδωσε τον αριθμό της στο Instagram, και στην ανάρτησή της ανέφερε: «Στείλτε μου μήνυμα! 310-561-1095. Απλά μην ζητάτε χρήματα ή γυμνό».

Στο βίντεο, η Τζόουνς είπε στους θαυμαστές της: «Γεια σε όλους, προσπαθώ να κάνω κάτι λίγο διαφορετικό. Μου το πρότειναν κάποιοι φίλοι. Έχω έναν αριθμό τηλεφώνου όπου μπορείτε να μου στείλετε μήνυμα και να μου μιλήσετε. Όσοι θέλουν να έχουμε μια συνομιλία, να μιλήσουμε για διάφορα θέματα. Είτε πρόκειται για φιλανθρωπία είτε για μόδα ή οτιδήποτε».