Το 'πε και το 'κανε: Ο Άντι Σέρκις διάβασε όλο το Χόμπιτ live σε 11 ώρες με διαφορετικές φωνές! (vids)

Gazzetta team
Το 'πε και το 'κανε: Ο Άντι Σέρκις διάβασε όλο το Χόμπιτ live σε 11 ώρες με διαφορετικές φωνές! (vids)
Μαραθώνιος ανάγνωσης από τον εκπληκτικό Άντι Σέρκις, που διάβασε σε 11 σερί ώρες όλο το Χόμπιτ με διαφορετικές φωνές -πέρα, φυσικά, από εκείνη του Γκόλουμ- και συγκέντρωσε 300.000 δολάρια για φιλανθρωπικό σκοπό!

Αποστολή εξετελέσθη!

Και τι αποστολή... Κανονικός μαραθώνιος! Έστω και ανάγνωσης.

Όπως είχε προαναγγείλει, ο εκπληκτικός Άντι Σέρκις κάθισε και διάβασε live σε 11 σερί ώρες όλο το Χόμπιτ, συγκεντρώνοντας 300.000 δολάρια για φιλανθρωπικό σκοπό!

Περισσότεροι από 650.000 άνθρωποι παγκοσμίως συντονίστηκαν για τη μαραθώνια online ανάγνωση της περιπέτειας φαντασίας του JRR Tolkien. Ο 56χρονος Σέρκις, μάλιστα, που υποδύθηκε τον Γκόλουμ στη σειρά ταινιών «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών», ήταν απίθανος, καθώς διάβαζε με διαφορετικές φωνές -πέρα, φυσικά, από εκείνη του Γκόλουμ.

«Σας ευχαριστώ πολύ που συμμετείχατε σε αυτή την τεράστια αποστολή από τα σαλόνια μας», είπε πριν ξεκινήσει την ανάγνωση. Ευχαρίστησε, δε και το εθνικό σύστημα υγείας και όλες τις φιλανθρωπικές οργανώσεις, ενώ οι πρώτες δωρεές έφτασαν πριν καν ξεκινήσει την ανάγνωση, και αστειεύτηκε πως στην πραγματικότητα μπορεί να μη χρειαζόταν καν να διαβάσει.

Τελικά, το πήγε... σερί για 11 ώρες και σταμάτησε μόνο για να πάει στην τουαλέτα!