O ράπερ Tekashi 6ix9ine βγήκε από τη φυλακή και κυκλοφόρησε νέο τραγούδι που κάνει «χαμό» στο YouTube (vid)

Gazzetta team
O ράπερ Tekashi 6ix9ine βγήκε από τη φυλακή και κυκλοφόρησε νέο τραγούδι που κάνει «χαμό» στο YouTube (vid)
Φαίνεται πως λειτουργεί καλά για την καριέρα του Tekashi 6ix9ine το γεγονός ότι θα εκτίσει το υπόλοιπο της διετούς ποινής του σε κατ' οίκον περιορισμό, καθώς ο 24χρονος έβγαλε νέο τραγούδι, που είχε περισσότερα από 3,5 εκατομμύρια views και χιλιάδες σχόλια στο YouTube μέσα σε λίγες ώρες!

Ο Tekashi 6ix9ine αξιοποιεί στο έπακρο το αναγκαστικό για εκείνον «μένουμε σπίτι».

Ο 24χρονος ράπερ του Μπρούκλιν -το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Daniel Hernandez- βγήκε πρόωρα από τη φυλακή, όπου εξέτιε ποινή για εκφοβισμό και άλλες κατηγορίες, λόγω του υψηλού κινδύνου να κολλήσει κορονοϊό, ενώ βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα. Υποφέρει, εξάλλου, από άσθμα, σύμφωνα με τους δικηγόρους του.

Του επιτράπηκε, έτσι, να εκτίσει το υπόλοιπο της διετούς ποινής σε κατ' οίκον περιορισμό, κάτι το οποίο φαίνεται να λειτουργεί καλά για την καριέρα του.

Μόλις τον περασμένο μήνα, ένας ομοσπονδιακός δικαστής έκρινε ότι ο 6ix9ine μπορεί να βγει από το σπίτι του και να ηχογραφήσει μουσικά βίντεο στην αυλή του. «Ο εναγόμενος επιτρέπεται να ασκεί δραστηριότητες σχετικές με την απασχόληση εκτός της κατοικίας του, αλλά εντός των ορίων του ενοικιαζόμενου ακινήτου του για δύο ώρες την εβδομάδα σε μία συγκεκριμένη ημέρα που χρειάζεται προηγουμένως έγκριση από τον αξιωματικό που τον επιτηρεί», δήλωσε ο δικαστής Paul Engelmayer.

Ο Tekashi, λοιπόν, στον χρόνο που του δόθηκε, έκανε το εξής: Έγραψε νέο κομμάτι, ονόματι GOOBA, και γύρισε και video clip με χορεύτριες, το οποίο και κυκλοφόρησε χθες, Παρασκευή (8/5), ανήμερα, μάλιστα, των γενεθλίων του!

Το αποτέλεσμα, όπως μπορούν να δουν όσοι τον ξέρουν και τον παρακολουθούν (έχει φανατικούς θαυμαστές και στην Ελλάδα, όπως αποδείχθηκε, άλλωστε, στο προ διετίας live του στο Piraeus Academy 117, που κόντεψε να «γκρεμιστεί» το μαγαζί), δεν είναι ίδιο με όσα ξέραμε από αυτόν. Είναι πιο ήπιων τόνων, κυρίως γιατί λείπουν τα όπλα! Ευτυχώς.

Μέσα σε μερικές ώρες, ωστόσο, το βίντεο προκάλεσε «χαμό» στο YouTube, με περισσότερα από 3,5 εκατομμύρια views σε τρεις ώρες και χιλιάδες σχόλια, τη στιγμή, δε, που τα αμερικανικά Μέσα συμφωνούν πως «ο Tekashi 6ix9ine επέστρεψε» -κάνοντας, δε, και live στο Instagram, όπου λέει ότι είναι ο «βασιλιάς της Νέας Υόρκης» και ότι η ποινή του ήταν άδικη.