Ο Κέβιν Σπέισι συγκρίνει τους ανέργους λόγω κορονοϊού με τη δική του «πτώση» για σεξουαλική παρενόχληση (vid)

Gazzetta team
Ο Κέβιν Σπέισι συγκρίνει τους ανέργους λόγω κορονοϊού με τη δική του «πτώση» για σεξουαλική παρενόχληση (vid)
«Ξέρω τι σημαίνει να σου λένε ότι δεν μπορείς να επιστρέψεις στη δουλειά σου», είπε ο ηθοποιός, και το κράξιμο πέφτει σύννεφο...

Χειρότερα τα έκανε ο Κέβιν Σπέισι...

Μπορεί η περιβόητη υπόθεσή του με τις καταγγελίες από άνδρες ότι τους παρενοχλούσε σεξουαλικά να μπήκε το καλοκαίρι στο αρχείο, αφού είτε δεν βρέθηκαν επαρκή στοιχεία είτε οι καταγγελίες αποσύρθηκαν, πολύς κόσμος, ωστόσο, αφενός δεν πείστηκε και αφετέρου ο ηθοποιός έκανε μία ατυχέστατη σύγκριση της δικής του περίπτωσης με την τρομακτικά υψηλή ανεργία που έχει ήδη προκαλέσει η πανδημία του κορονοϊού στις ΗΠΑ.

Η ανεργία, να σημειώσουμε, βρίσκεται πια στα επίπεδα της Μεγάλης Ύφεσης του 1930, καθώς 33 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν χάσει τις δουλειές τους.

Ο ηθοποιός, λοιπόν, που τον έχουμε... χάσει από το 2017, όταν και απολύθηκε κακήν κακώς από το House of Cards λόγω της πολύκροτης υπόθεσης, μίλησε σε ένα γερμανικό συνέδριο για start-up και είπε ότι μπορεί να ταυτιστεί με τους ανθρώπους που χάνουν τις δουλειές τους αυτή την περίοδο...

«Δεν νομίζω να αποτελεί έκπληξη για κάποιον ότι ο κόσμος μου άλλαξε εντελώς το φθινόπωρο του 2017. Η δουλειά μου, πολλές από τις σχέσεις μου και η θέση μου στη βιομηχανία, εξαφανίστηκαν μέσα σε ώρες», είπε αρχικά ο Σπέισι.

Και συνέχισε: «Δεν μου αρέσει να λέω σε άλλους ότι ξέρουν τι περνάνε. Σε αυτή την περίπτωση αισθάνομαι ότι μπορώ να καταλάβω πώς είναι να σταματά ξαφνικά ο κόσμος σου. Παρότι μπορεί να έχουμε βρεθεί σε παρόμοιες καταστάσεις για διαφορετικούς λόγους, πιστεύω ότι κάποιες από τις συναισθηματικές δυσκολίες μοιάζουν αρκετά. Και κατανοώ τι σημαίνει να σου λένε ξαφνικά ότι δεν μπορείς να επιστρέψεις στη δουλειά σου ή ότι μπορεί να χάσεις τη δουλειά σου και είναι μια κατάσταση στην οποία δεν έχεις κανένα έλεγχο».

Μεταξύ άλλων, δε, είπε πως το μόνο που ήξερε ποτέ να κάνει είναι η υποκριτική και ότι τον καθόριζε μόνο η δουλειά του ως ηθοποιός. Όταν αυτό σταμάτησε, έπρεπε να αναρωτηθεί ποιος ήταν αν δεν μπορούσε, πλέον, να παίξει. «Η πανδημία του κορονοϊού είναι μια ευκαιρία να σταματήσουμε και να αναλογιστούμε τις ζωές μας. Γιατί, όσο φριχτά και αν είναι τα πράγματα τώρα -όπως ήταν για εμένα πριν από δύο χρόνια και μπορεί να φαίνονται για εσάς τώρα- θα βελτιωθούν», συμπλήρωσε.