Το πιο αποτυχημένο photoshop της Kim Kardashian: Ξέχασε ένα δάχτυλο στα μαλλιά της (pic & vid)

Gazzetta team
Το πιο αποτυχημένο photoshop της Kim Kardashian: Ξέχασε ένα δάχτυλο στα μαλλιά της (pic & vid)
Αν και θεωρείται expert στο photoshop, η Κιμ Καρντάσιαν υπέπεσε σε μία άνευ προηγουμένου γκέλα.

Για κάποιες το παν είναι ο εξωραϊσμός της εικόνας τους. Το πόσο καλύτερες θα δείχνουν και πόσο εντύπωση θα κάνουν. Για κάποιες είναι τρόπος ζωής, για άλλες ακόμα και επάγγελμα. Στην κατηγορία αυτή ανήκει και η Κιμ Καρντάσιαν. Μόνο που αυτή τη φορά με τη φωτογραφία που "πόσταρε" στο Instagram την... πάτησε.

Πράγματι στη νέα φωτογραφία που ανέβασε υπήρξε μία ατέλεια προφανώς από βιασύνη, την οποία εντόπισαν πολλοί από τα 168 εκατομμύρια followers που διαθέτει η ντίβα.

Συγκεκριμένα πόζαρε σε έναν τοίχο φορώντας ρούχα από φίδι που θέλησε να τα περάσει και στα μαλλιά της. Μέχρι εδώ τίποτα το αξιοπερίεργο θα έλεγε κανείς, δεδομένης της εκκεντρικότητας και της "ανησυχίας" για να κάνει εντύπωση.

Ελα όμως που στη διάρκεια της επεξεργασίας στο photoshop, κάποιος ξέχασε ένα... δάχτυλο μέσα στα μαλλιά!.. «Ξέχασες ένα επιπλέον δάχτυλο στα μαλλιά σου» έγραψε ένας χρήστης στο Twitter.

Η Καρντάσιαν ωστόσο δεν απάντησε καν αν και το είδε, προφανώς θέλοντας να αφήσει το θέμα να... εκτονωθεί όσο πιο ήρεμα γίνεται.