Τομ Χανκς: Η ξεχωριστή έκπληξη σε φοιτητές που δεν μπόρεσαν να χαρούν την αποφοίτηση τους (vid)

Gazzetta team
Τομ Χανκς: Η ξεχωριστή έκπληξη σε φοιτητές που δεν μπόρεσαν να χαρούν την αποφοίτηση τους (vid)
«Είστε οι επίλεκτοι» λέει ο Τομ Χανκς στους φοιτητές.

Για ακόμα μια φορά ο Τομ Χανκς επιβεβαίωσε ότι είναι το καλό παιδί του Χόλιγουντ και μας έδωσε έναν ακόμη λόγο να τον αγαπάμε και να τον θαυμάζουμε λίγο παραπάνω.

Ο διάσημος ηθοποιός δημιούργησε ένα βίντεο - έκπληξη για τους τελειόφοιτους του πανεπιστημίου του Οχάιο, Wright State, οι οποίοι λόγω της πανδημίας κορονοϊού δεν μπόρεσαν να χαρούν μία τυπική τελετή αποφοίτησης.

Γνωρίζοντας πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η νέα γενιά, ο Τομ Χανκς έκανε ένα βίντεο με ένα σημαντικό μήνυμα υποστήριξης, χωρίς να λείπει φυσικά το έξυπνο χιούμορ που τον διακρίνει. Χαρακτηριστικά, αποκάλεσε τους φοιτητές «επίλεκτους», αφού όπως είπε, εισέρχονται επισήμως στον πραγματικό κόσμο εν μέσω της κρίσης στον τομέα υγείας.

«Είστε οι επίλεκτοι εξαιτίας μιας μοίρας που δε φανταζόταν κανείς όταν ξεκινούσατε τις περιπέτειές σας στο Wright State. Ξεκινήσατε στις παλιές εποχές, πίσω σε έναν κόσμο πριν από τη Μεγάλη Πανδημία του 2020. Θα μιλάτε για αυτά τα χρόνια, ακριβώς με αυτόν τον τρόπο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο διάσημος σταρ στο ξεχωριστό μήνυμά του και πρόσθεσε με χιούμορ «Μέρος της ζωής σας θα ταυτοποιηθεί για πάντα ως "πριν", με τον ίδιο τρόπο που οι άλλες γενιές αναφέρονται στα χρόνια λέγοντας "αυτό ήταν πριν από τον πόλεμο ή πριν από το διαδίκτυο ή πριν από την Μπιγιόνσε. Η λέξη "πριν" θα φέρει μεγάλο βάρος για εσάς».

Πηγή: Reader.gr