Τομ Χανκς: «Σερνόταν στο πάτωμα για να έρθει στο κρεβάτι η Ρίτα»

Gazzetta team
Τομ Χανκς: «Σερνόταν στο πάτωμα για να έρθει στο κρεβάτι η Ρίτα»
Ο Τομ Χανκς μίλησε για την οδυνηρή εμπειρία, που έζησαν με τη σύζυγό του, Ρίτα Γουίλσον, όταν νόσησαν από τον κορονοϊό, τονίζοντας πως εκείνη πέρασε τη νόσο πιο άσχημα.

Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον ήταν από τους πρώτους διάσημους που ανακοίνωσαν ότι διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό, όταν βρίσκονταν, θυμίζουμε, στην Αυστραλία.

Σήμερα, έχουν πια αναρρώσει πλήρως από την Covid-19, και βρίσκονται πίσω στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ.

Ο Χανκς, λοιπόν, μίλησε στον αμερικανικό ραδιοφωνικό σταθμό των ενόπλων δυνάμεων για την οδυνηρή εμπειρία τους, τα συμπτώματα, αλλά και τις δυσκολίες τους όσο παρέμεναν σε καραντίνα, αποκαλύπτοντας πως για τη σύζυγό του ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα.

«Η αλήθεια είναι πως η Ρίτα πέρασε την ασθένεια πιο δύσκολα από εμένα», είπε ο ηθοποιός για την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του και συνέχισε: «Είχε πολύ υψηλότερο πυρετό. Έχασε την αίσθηση της γεύσης και της όσφρησης. Δεν απολάμβανε καθόλου το φαγητό για σχεδόν τρεις εβδομάδες».

Και συνέχισε: «Είχε, μάλιστα, τέτοια ναυτία, που έπρεπε να συρθεί στο πάτωμα μέχρι το κρεβάτι»! Η Γουίλσον, να σημειώσουμε, βέβαια, απέδωσε τη ναυτία στην αγωγή με χλωροκίνη, που ακολούθησε όσο νοσούσε.

Ο ίδιος παρατήρησε «πόνους στο σώμα και έντονη κούραση. Ήταν σχετικά νωρίς στην Αυστραλία και την απόκρισή της στον κορονοϊό και δεν ήθελαν να το μεταδώσουμε σε κανέναν άλλο».

Περιγράφει: «Ένιωθα εξαντλημένος μετά από μόλις 12 λεπτά βασικών ασκήσεων. Όποιος και αν ήταν, γιατρός ή νοσηλευτικό προσωπικό, ερχόταν στον θάλαμο απομόνωσης και με ρωτούσε ''πως αισθάνεστε;''. Και εγώ απαντούσα ''μόλις βίωσα το πιο περίεργο πράγμα. Επιχείρησα να κάνω βασικές διατάσεις και ασκήσεις στο πάτωμα και δεν μπορούσα να βγάλω ούτε τις μισές''.

Με κοιτούσε μέσα από τα γυαλιά σαν να μιλούσε στον πιο ηλίθιο άνθρωπο και μου έλεγε: ''Έχεις Covid-19''».