Το βίντεο του Αντώνη Κανάκη για τον κορονοϊό: «Αυτός ο τόσο μικρός μας έκλεισε φοβισμένους στα σπίτια μας» (vid)

Gazzetta team
Το βίντεο του Αντώνη Κανάκη για τον κορονοϊό: «Αυτός ο τόσο μικρός μας έκλεισε φοβισμένους στα σπίτια μας» (vid)
Ο Αντώνης Κανάκης έφτιαξε ένα εκπληκτικό βίντεο για την επέλαση του κορονοϊού στον πλανήτη.

Με ένα εκπληκτικό βίντεο, το οποίο δείχνει εικόνες από τη μέχρι τώρα συμπεριφορά μας απέναντι στη ζωή και στο οποίο είναι ο ίδιος εκφωνητής, ο Αντώνης Κανάκης σχολιάζει την επέλαση του κορονοϊού στον πλανήτη.

Λέει συγκεκριμένα: «Είμαστε κυρίαρχοι, είμαστε μεγάλοι. Μεγάλοι και τρανοί. Με μεγάλες πόλεις και μεγάλα κτίρια που αγγίζουν τον ουρανό. Με μεγάλα αυτοκίνητα, τρένα, πλοία, αεροπλάνα, διαστημόπλοια που πάνε στο φεγγάρι και τον Άρη

Με μεγάλα έργα που ενώνουν τις θάλασσες και τα βουνά. Με μεγάλο στρατό, μεγάλα όπλα, κανόνια, αεροπλανοφόρα, βομβαρδιστικά.

Με μεγάλες βόμβες, βιολογικές, χημικές, ατομικές, πυρηνικές, που κάνουν τη γη και τα παιδιά να τρέμουν.

Με μεγάλο φόβο, θυμό και μίσος. Με μεγάλες περιουσίες, ιδιοκτησίες, φιλοδοξίες. Με μεγάλη όρεξη για κρέας, για γούνες, για καλλυντικά.

Με μεγάλη και προηγμένη τεχνολογία, μεγάλες κεραίες, μεγάλα μηχανήματα και μεγάλα... απορρίμματα, πολλά απορρίμματα, παντού απορρίμματα.

Είμαστε παντού, είμαστε κυρίαρχοι, σημαντικοί, ελεύθεροι, κάνουμε ό,τι θέλουμε.

Είμαστε πολύ μεγάλοι. Και αυτός ο τόσο πολύ μικρός (σ.σ. κορονοϊός), πολύ πολύ πολύ μικρός, σταμάτησε τις μεγάλες πόλεις μας, τα μεγάλα μας τα κτίρια, τα μεγάλα πλοία και τα μεγάλα αεροπλάνα μας. Μας έκλεισε φοβισμένους στα σπίτια μας.

Αυτός ο τόσο πολύ μικρός, σταμάτησε εμάς, τους τόσο πολύ μεγάλους, τους κυρίαρχους, τους σημαντικούς».