Μπραντ Πιτ: Έπιασε βαριοπούλα για χάρη της γυναίκας που του «σουλούπωσε» τα οπίσθια (vid)

Gazzetta team
Μπραντ Πιτ: Έπιασε βαριοπούλα για χάρη της γυναίκας που του «σουλούπωσε» τα οπίσθια (vid)
Ο διάσημος ηθοποιός ήθελε να δείξει την ευγνωμοσύνη του στην εδώ και 30 χρόνια φίλη του.

Ο Μπραντ Πιτ και η Τζιν Μπλακ, που είναι make up artist γνωστών celebrities, διατηρούν μια καλή φιλία εδώ και τρεις δεκαετίες, ενώ έχουν συνεργαστεί σε περισσότερες από 40 ταινίες.

Ο ίδιος έχει δηλώσει για εκείνη πως «Είναι οικογένειά μου. Είμαστε σαν αδέρφια. Αυτός ο άνθρωπος που έχει τεράστια αξία στη ζωή μου».

Μάλιστα, τους ενώνει και μια... άβολη στιγμή, αφού η Μπλακ είχε ρετουσάρει τα οπίσθια του Πιτ, για χάρη της ταινίας «Θρύλοι του Πάθους» (Legends of the Fall), που κυκλοφόρησε το 1994.

Ο 31χρονος τότε ηθοποιός, είχε μαυρίσει από τον ήλιο και η καλή του φίλη φρόντιζε να μην φαίνεται η διαφορά στην ταινία. «Ακόμα δεν μπορούμε να κοιτάξουμε ο ένας τον άλλον στα μάτια, όταν κάποιος αναφέρεται σε αυτό», έχει πει.

Τώρα, ήρθε η ώρα που ο Πιτ της έδειξε την ευγνωμοσύνη του, με την συμμετοχή του στην εκπομπή «Celebrity IOU» των αδερφών Ντρου και Τζόναθαν Σκοτ στο δίκτυο HGTV.

Η εκπομπή αυτή αναλαμβάνει την ανακαίνιση χώρου ενός καλού φίλου των celebrities. Το συνεργείο, λοιπόν, μαζί με τον Πιτ που έπιασε την βαριοπούλα, μπήκε στο γκαράζ της μακιγιέζ, που βρίσκεται στη Σάντα Μόνικα, και το έκανε... αγνώριστο!