Κορονοϊός: Στην εντατική ο τραγουδιστής των Rammstein, κινδύνεψε η ζωή του!

Gazzetta team
Κορονοϊός: Στην εντατική ο τραγουδιστής των Rammstein, κινδύνεψε η ζωή του!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Bild, ο τραγουδιστής των Rammstein, ο 57χρονος Till Lindemann, εισήχθη εσπευσμένα σε ΜΕΘ του Βερολίνου, καθώς η κατάσταση της υγείας του ήταν κρίσιμη!

Δραματικές στιγμές για τον Till Lindemann!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Bild, ο 57χρονος τραγουδιστής των Rammstein εισήχθη πριν από λίγες μέρες εσπευσμένα σε ΜΕΘ του Βερολίνου, καθώς η κατάσταση της υγείας του ήταν κρίσιμη! Στο αρχικό δημοσίευμα, το γερμανικό Μέσο έγραψε πως ο 57χρονος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, αργότερα, ωστόσο, το απόγευμα της Παρασκευής, διορθώθηκε, αφού έγινε γνωστό πως το δεύτερο τεστ ήταν αρνητικό!

Στις 15 Μαρτίου, ο Lindemann είχε ένα live στη Μόσχα. Ίσως θυμάστε τότε, που σας είχαμε γράψει ότι βγήκε στη σκηνή μέσα σε μια «τεράστια φούσκα για τον κορονοϊό».

Όταν επέστρεψε, λοιπόν, στο Βερολίνο, πήγε αμέσως στο νοσοκομείο, καθώς είχε υψηλό πυρετό. Εκεί, διαγνώστηκε με σοβαρή πνευμονία, με αποτέλεσμα να μπει άμεσα σε ΜΕΘ, σε κρίσιμη κατάσταση και φυσικά σε καραντίνα.

Το θετικό είναι, ωστόσο, σύμφωνα πάντα με την Bild, πως ο Lindemann είναι καλύτερα πλέον και δεν κινδυνεύει πια η ζωή του, ενώ έχει βγει από την εντατική.