Ο τραγουδιστής των Rammstein βγήκε στη σκηνή μέσα σε μια «τεράστια φούσκα για τον κορονοϊό» (vid)

Gazzetta team
Ο τραγουδιστής των Rammstein βγήκε στη σκηνή μέσα σε μια «τεράστια φούσκα για τον κορονοϊό» (vid)
Ο Till Lindemann έχει έναν άσο στο τσεπάκι του για να προφυλαχθεί από τον κορονοϊό.

Παρότι στη Ρωσία, σε αντίθεση με την υπόλοιπη Ευρώπη, τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα σε σχέση με τον κορονοϊό, ποτέ δεν ξέρεις, οπότε καλό είναι να παίρνεις προφυλάξεις...

Έτσι και ο τραγουδιστής των Rammstein, ο Till Lindemann, ο οποίος βρίσκεται σε tour στη χώρα μαζί με τον Σουηδό Peter Tagtgren.

Την Κυριακή, λοιπόν, οι δυο τους εμφανίστηκαν στη VTB Arena της Μόσχας, μέσα, όμως, σε κάτι ασυνήθιστο: Μια τεράστια πλαστική φούσκα!

Αμέσως, όπως καταλαβαίνετε, έγινε ο σχετικός χαμός στα social media, με πολλούς να γράφουν πως το έκαναν για να προφυλαχθούν από τη νόσο Covid-19.

Η πραγματικότητα, ωστόσο, είναι διαφορετική.

Το δίδυμο χρησιμοποιεί την εν λόγω φούσκα σε όλη την περιοδεία του, από όταν ξεκίνησε, στις αρχές Φλεβάρη και μόνο για ένα τραγούδι. Σε όλο το υπόλοιπο σόου, ο Lindemann και ο Tagtgren είναι κανονικά πάνω στη σκηνή -και, ενίοτε, και ανάμεσα στους χιλιάδες φανς που πηγαίνουν στις φαντασμαγορικές συναυλίες τους.

Ωστόσο, ο κορονοϊός δεν άφησε ανεπηρέαστο το tour. Στη Μόσχα έχουν απαγορευτεί οι συγκεντρώσεις άνω των 5.000 ατόμων, οπότε η μπάντα έπρεπε να δώσει, τελικά, δύο συναυλίες, προκειμένου να δουν το live όλοι όσοι είχαν πληρώσει εισιτήριο.