Μπαρμπούτι, εμετός, κοροναϊός: Τα καλύτερα σκετς του Ντάνιελ Κρεγκ στο Saturday Night Live (vids)

Gazzetta team
Μπαρμπούτι, εμετός, κοροναϊός: Τα καλύτερα σκετς του Ντάνιελ Κρεγκ στο Saturday Night Live (vids)
O κινηματογραφικός Τζέιμς Μποντ έκανε ό,τι μπορούσε για να τσαλακώσει την εικόνα του στην κωμική τηλεοπτική σειρά.

Μετά από οκτώ χρόνια ο Ντάνιελ Κρεγκ επέστρεψε ως οικοδεσπότης στο Saturday Night Live και, όπως είχε υποσχεθεί και στο τρέιλερ της εκπομπής, απέδειξε ότι μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα από το να παίζει τον Τζέιμς Μποντ.

Στον εναρκτήριο μονόλογο της δημοφιλούς κωμικής εκπομπής της αμερικανικής τηλεόρασης, που μεταδίδεται ζωντανά κάθε Σάββατο βράδυ από τη Νέα Υόρκη, ο Κρεγκ μας ενημέρωσε ότι πλέον μένει στην πόλη αυτή και μπορεί να δίνει οδηγίες σε όσους των ρωτούν, και επιβεβαίωσε ότι η επόμενη ταινία Τζέιμς Μποντ – που θα καθυστερήσει επτά μήνες λόγω κοροναϊού -θα είναι η τελευταία του.

Και επειδή θα αργήσουμε τόσο πολύ να τον δούμε ως Μποντ, φρόντισε να μας δείξει σε αποκλειστικότητα μία σκηνή από τη νέα ταινία, η οποία φυσικά ήταν κωμικό σκετς του SNL. Ο Μποντ συναντά μια αινιγματική μελαχρινή σε ένα καζίνο, αλλά παρασύρεται από τη νίκη του στα ζάρια και χάνει τον έλεγχο. Η βότκα μαρτίνι γίνεται βότκα Red Bull σε ποτήρι μπύρας, και ο Μποντ εθίζεται… στο μπαρμπούτι.

Ένα από τα επόμενα σκετς έχει να κάνει με την τελευταία ταινία του Κρεγκ που είδαμε στους κινηματογράφους, το «Στα Μαχαίρια» (Knives Out). Εκεί βλέπουμε τον Κρεγκ να περνάει από οντισιόν πριν υπογράψει για το ρόλο του ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ και να φέρνει μαζί του τον δάσκαλο υποκριτικής του, προκειμένου να τον βοηθήσει με τη σωστή προφορά. Το σκετς ολοκληρώνεται με ρεσιτάλ… εμετού.

Σε ένα άλλο σκετς, ο Κρεγκ μαζί με τη σύζυγό του (όχι την αληθινή που είναι η Ρέιτσελ Βάις, αλλά με την κωμικό του SNL Κέιτ ΜακΚίνον) παίζει επιτραπέζια με μια παρέα, και πέφτει η ιδέα για ένα παιχνίδι με ατάκες από ταινίες. Ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει υπερβολικά, επιστρατεύονται μέχρι και ατάκες στα κορεάτικα από τα «Παράσιτα», και στο τέλος πέφτει ένα παθιασμένο φιλί α λα Ράιαν Γκόσλινγκ από το «Ημερολόγιο».

Τέλος, ο κοροναϊός είναι το βασικό αστείο του σκετς με την (ψεύτικη) σαπουνόπερα «The Sands of Modesto», όπου η περούκα του Κρεγκ κλέβει την παράσταση.

Πηγή: Reader.gr