Την έλεγαν χοντρή στο σχολείο και τώρα βγάζει 12.000 ευρώ τον μήνα ως μοντέλο (pics)

Gazzetta team
Την έλεγαν χοντρή στο σχολείο και τώρα βγάζει 12.000 ευρώ τον μήνα ως μοντέλο (pics)
Μια 20χρονη κοπέλα, θύμα μπούλινγκ στο σχολείο για την εμφάνισή της, βγάζει τώρα τρελά λεφτά ως μοντέλο.

Μια κοπέλα που δεχόταν απίστευτο μπούλινγκ στο σχολείο, με τους συμμαθητές της να τη χαρακτηρίζουν «χοντρή και άσχημη», βγάζει, πλέον, τρελά λεφτά ως μοντέλο, πουλώντας καυτές φωτογραφίες της στη σιελίδα OnlyFans!

Η 20χρονη Apollonia Llewellyn κερδίζει μέχρι και 12.000 ευρώ τον μήνα, με αποτέλεσμα να κάνει ζωή χαρισάμενη, πηγαίνοντας διακοπές στα πιο απίστευτα και ακριβά μέρη, ενώ τα χρήματα είναι τόσα πολλά, που πήρε στεγαστικό δάνειο, προκειμένου να χτίσει το δικό της σπίτι. Και όλα αυτά, επαναλαμβάνουμε, στα 20 μόλις χρόνια της...

Κάθε subscribe είναι και 28 ευρώ στην τσέπη για την ξανθιά καλλονή, η οποία τα ξοδεύει σε διακοπές από τη Νέα Υόρκη έως τη Σαντορίνη!

Μια φωτογραφία της με μαγιό ή εσώρουχα μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 220 ευρώ! Φανταστείτε τι γίνεται, λοιπόν, όταν πουλάει κάποιες με δερμάτινα και μαστίγιο...

Το φοβερό, ωστόσο, είναι πως, πέρα από τα 12 χιλιάρικα στο OnlyFans, βγάζει κάπου 45.000 ευρώ μοντέλο και influencer του Instagram, προωθώντας διάφορα προϊόντα, από ημερολόγια μέχρι μπικίνι και παπούτσια.

«Φέτος θέλω να πάω διακοπές σε 12 διαφορετικά μέρη, σε 12 μήνες. Ένα για κάθε μήνα. Μέχρι στιγμής τα έχω καταφέρει», δήλωσε η Apollonia.