Συγκλονιστικά στοιχεία από τη νεκροψία του Μάικλ Τζάκσον: Xείλη και φρύδια ήταν τατουάζ (vid)

Gazzetta team
Συγκλονιστικά στοιχεία από τη νεκροψία του Μάικλ Τζάκσον: Xείλη και φρύδια ήταν τατουάζ (vid)
Συγκλονιστικά είναι τα νέα στοιχεία από τη νεκροψία του Μάικλ Τζάκσον που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα Mirror.

Ο «βασιλιάς της ποπ», ο οποίος πέθανε τον Ιούνιο του 2009, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror είχε ένα περίεργο μαύρο τατουάζ ψηλά στο μέτωπό του προκειμένου να κρύβει τις περούκες που φορούσε, ενώ το σώμα του είχε καταστραφεί από τις χειρουργικές επεμβάσεις, τα συνταγογραφούμενα φάρμακα και τη μάχη που έδινε με την ανορεξία.

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας είναι σοκαριστικά και αποκαλύπτουν ότι ο 50χρονος τραγουδιστής είχε στο στομάχι του μόνο μερικώς διαλυμένα χάπια, ενώ υπάρχουν αναφορές ότι επιβίωνε με ένα μικρό γεύμα την ημέρα.

Μάλιστα η εφημερίδα φιλοξενεί και δήλωση του αδερφού του, Τίτο, ότι ο τραγουδιστής «έπαιρνε παυσίπονα λόγω εγκαυμάτων από ένα ατύχημα και προφανώς απέκτησε εθισμό σε αυτά».

Οι γοφοί, οι μηροί και οι ώμοι του ήταν καλυμμένοι με σημάδια από ενέσεις, που πιστεύεται ότι ήταν παυσίπονες, ενώ στα χείλη και τα φρύδια του είχε κάνει τατουάζ για να έχουν χρώμα.

Τα γόνατά του και οι κνήμες του ήταν γεμάτα μελανιές, ενώ είχε κάποιες αμυχές στην πλάτη του που υποδήλωναν ότι πρόσφατα είχε πέσει. Υπήρχαν επίσης διάφορες περιοχές στο σώμα του με ανοιχτό και σκούρο δέρμα υποδεικνύοντας ότι είχε λεύκη.

Ο ιατροδικαστής βρήκε επίσης ότι τα μαύρα μαλλιά του ήταν μία κολλημένη περούκα στο κεφάλι του, καθώς ήταν καραφλός.

«Ήταν μόνο δέρμα και κόκαλα, τα μαλλιά του είχαν πέσει και δεν έτρωγε τίποτα εκτός από χάπια όταν πέθανε. Το κορμί του ήταν γεμάτο σημάδια από ενέσεις και είχε παραμορφωθεί από τις πλαστικές επεμβάσεις», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον του τραγουδιστή στην εφημερίδα «The Sun».

Ο Μάικλ Τζάκσον πιστεύεται ότι άρχισε να φοράει περούκες μετά από ένα ατύχημα που είχε σε γύρισμα ενός διαφημιστικού, όπου έπιασαν φωτιά τα μαλλιά του και κατέληξε στο νοσοκομείο με εγκαύματα δευτέρου και τρίτου βαθμού.

Φημολογείται επίσης ότι αυτό το ατύχημα ήταν η αρχή του κακού για τον Τζάκσον, ο οποίος από τότε εθίστηκε στα χάπια, καθώς εκείνη την περίοδο οι γιατροί του είχαν συνταγογραφήσει αρκετά παυσίπονα φάρμακα προκειμένου να αντέξει τους πόνους από τα εγκαύματα.

Πηγή: Reader.gr