«Έκλαιγα κάθε μέρα όταν μετακόμισα με τον Ρίο»: Η εξομολόγηση της Κέιτ Φέρντιναντ (vids)

Gazzetta team
«Έκλαιγα κάθε μέρα όταν μετακόμισα με τον Ρίο»: Η εξομολόγηση της Κέιτ Φέρντιναντ (vids)
Η Κέιτ Φέρντιναντ μίλησε για τον «αγώνα» της να γίνει η «τέλεια σύζυγος» και για την φροντίδα των τριών παιδιών του Ρίο.

Σε μια ειλικρινή συνέντευξη, η Κέιτ Φέρντιναντ παραδέχτηκε ότι «έκλαιγε κάθε μέρα για ένα χρόνο» όταν μετακόμισε με τον Ρίο.

Η Κέιτ και ο Ρίο, παντρεύτηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο και παραδέχθηκε πως έδωσε μάχη για να την αποδεχτούν σαν μητριά τα τρία του παιδιά, όταν είχε μετακομίσει μαζί τους πριν τον γάμο.

Η Κέιτ μετακόμισε με τον πρώην ποδοσφαιριστή δύο χρόνια μετά το θάνατο της συζύγου του Rebecca, η οποία «έφυγε» από την ζωή έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.

«Τίποτα στο σπίτι δεν ήταν δικό μου. Όλοι το έλεγαν "το σπίτι του Ρίο"», λέει η 28χρονη.

«Όλες οι φωτογραφίες ήταν της Ρεβέκκα και των παιδιών. Δεν είχα τόπο. Θυμάμαι ήθελα ένα σαπούνι, το οποίο είχα πάντα στο δικό μου σπίτι. Το ήθελα για να έχω μια οικεία μυρωδιά. Πήρα ένα μπουκάλι με αυτό το σαπούνι και κάποιος το πέταξε. Αυτό με καταρράκωσε. Όσο ανόητο και αν ακούγεται. Αν το έλεγα σε κάποιον θα με έλεγε εμπαθή και εγωίστρια», ανέφερε.

«Έκανα συνεχώς λάθη, ξεχνούσα να βάλω τα απαραίτητα για την γυμναστική στην σχολική τσάντα των παιδιών, δεν έβλεπα σημαντικά email από το σχολείο τους», λέει η Kate.

Μάλιστα εγκατέλειψε την δουλειά της για να αφοσιωθεί στην οικογένεια και να κάνει πιο εύκολη την μετάβαση στη νέα πραγματικότητα, αναφέρει η Daily Mail.

«Ένιωθα ότι έτρεχα για τόσους πολλούς ανθρώπους που δεν με ήθελαν εκεί», λέει και συνεχίζει: «Σαν να έπαιζα συνεχώς έναν ρόλο, προσπαθώντας να χαμογελάσω και να μαθαίνω να μαγειρεύω για να είμαι η τέλεια γυναίκα».

Αναφέρθηκε και στην σύγκριση με την γυναίκα του Φέρντιναντ, Ρεβέκκα: «Όταν μαγείρευα κάτι και μου έλεγαν η Ρεβέκκα δεν το έκανε έτσι, χαμογελούσα, αλλά μέσα μου ένιωθα συντετριμμένη».

Η συνέντευξη έγινε στο πλαίσιο ενός ντοκιμαντέρ του BBC1 για τον Ρίο και την Κέιτ και είπε πως αυτό το ντοκιμαντέρ ήταν σαν να της έσωσε την σχέση, αφού κατάλαβε πως είναι λογικό να κάνει κανείς λάθη.

Παράλληλα τόνισε πως όταν οι συνθήκες είχαν «ωριμάσει» έκανε αλλαγές στο σπίτι βάζοντας την δική της «πινελιά».

Παραδέχθηκε πως δεν ήξερε αν είχε κάνει καλά που εξομολογήθηκε δημόσια όσα είχε νιώσει στις αρχές της μετακόμισης, όμως τελικά όλο αυτό τους έκανε καλό αφού μίλησαν και λύθηκαν τα όποια προβλήματα.