Ο Tyson Fury αυνανίζεται 7 φορές την ημέρα πριν τον αγώνα του (pics)

Gazzetta team
Ο Tyson Fury αυνανίζεται 7 φορές την ημέρα πριν τον αγώνα του (pics)
O Tyson Fury αποκάλυψε τα μυστικά της προετοιμασίας του ενόψει της ρεβάνς του με τον Bronze Bomber.

Σε... πικάντικες αποκαλύψεις προέβη ο Tyson Fury σχετικά με την προετοιμασία του για την ρεβάνς με τον Deontay Wilder, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 22 Φεβρουαρίου.

Μιλώντας λοιπόν για την δεύτερη ευκαιρία που θα έχει να κερδίσει τον τίτλο του WBC, μετά την ισοπαλία του πρώτο αγώνα, τον Δεκέμβριο του 2018, ο 31χρονος πυγμάχος αναφέρθηκε στα πράγματα που έχει αλλάξει στην ζωή και ευελπιστεί να τον βοηθήσουν...

Μιλώντας στο Hoop Jab είπε: «Κάνω πολλά πράγματα που δεν έκανα πριν. Τρώω 5 με 6 γεύματα την ημέρα. Πίνω 8 λίτρα νερό.

Δεν ξέρω αν θα παίξουν ρόλο εκείνο το βράδυ. Δεν μέτραγαν πιο πριν, αλλά αν είναι να με βοηθήσουν να κερδίσω τον αγώνα, είμαι διατεθειμένος να δοκιμάσω. Γιατί όχι...

Αυνανίζομαι 7 φορές την ημέρα, προκειμένου να διατηρήσω την τεστοστερόνη μου σε υψηλά επίπεδα. Πρέπει να είμαι ενεργός, προκειμένου να ρέει η τεστοστερόνη μου. Δεν θέλω να πέσει σε χαμηλά επίπεδα».

Εκτός όμως από τα πράγματα που έβαλε στην καθημερινότητά του, αποκάλυψε και αυτά που έκοψε...

«Έβγαλα κάθε τι που μπορεί να αποσπάσει από τον τόσο μου. Όχι τηλέφωνο. Όχι κοκα-κόλα, στην οποία ήμουν εθισμένος. Είχα τόνους σε κάθε προετοιμασία, όμως αυτή είναι η πρώτη εδώ και δέκα χρόνια που δεν θα πιω καμία μέχρι τον αγώνα. Για πρώτη φορά πάω για ύπνο κάθε βράδυ στις 21:30 και ξυπνάω στις 7:00 φρέσκος», είπε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε οτι ο Tyson Fury έχει δώσει μέχρι στιγμής 30 αγώνες, από τους οποίους έχει κερδίσει τους 29, έχοντας 20 νοκ άουτ. Ο ένας που μένει, είναι αυτός με τον Bronze Bomber που έληξε ισόπαλος.