Οι 49ers πάνε «τρένο» γιατί πασίγνωστη πορνοστάρ λέει ότι άγγιξε παίκτη τους (pics)

Gazzetta team
Οι 49ers πάνε «τρένο» γιατί πασίγνωστη πορνοστάρ λέει ότι άγγιξε παίκτη τους (pics)
Η πορνοστάρ Kiara Mia δήλωσε πως «ό,τι αγγίζει γίνεται χρυσός», σχολιάζοντας τη θεαματική άνοδο στην απόδοση του Jimmy Garoppolo των San Francisco 49ers, με τον οποίο είχαν βγει ραντεβού πριν κάνα χρόνο.

Αν οι San Francisco 49ers επιστρέψουν φέτος, μετά από 25 χρόνια, στην κορυφή του αμερικανικού ποδοσφαίρου, κατακτώντας το Super Bowl, θα το οφείλουν, σε πολύ μεγάλο βαθμό, στον κουόρτερμπακ τους, Jimmy Garoppolo, ο οποίος κάνει εξαιρετική χρονιά.

Ή μήπως στην... Kiara Mia;

Η πασίγνωστη πορνοστάρ του Pornhub (νούμερο 279 της κατάταξης) είχε βγει ραντεβού με τον 28χρονο στο Λος Άντζελες, το καλοκαίρι του 2018, και από τότε ο Jimmy... πετάει! Δεν ξέρουμε, βέβαια, πού κατέληξε αυτό το ραντεβού, σίγουρα, όμως, η Kiara τον άγγιξε. Η ίδια το λέει.

Φέτος, ο Garoppolo έχει βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα του, προκειμένου να θεωρείται εκ των φαβορί για την κατάκτηση του Super Bowl, «τρέχοντας» ρεκόρ 11-3.

Το Σάββατο ηττήθηκαν από τους Atlanta Falcon, αλλά, γενικά, η ομάδα του Σαν Φρανσίσκο... πάει τρένο, «βάζοντας πλώρη» για τον 6ο τίτλο στην ιστορία της (1981, 1984, 1988, 1989, 1994).

Η Kiara Mia, λοιπόν, μιλώντας στο TMZ Sports, τόνισε: «Δεν σας είχα πει ότι οτιδήποτε αγγίζω γίνεται χρυσός; Είναι φαινόμενο, είναι ταλαντούχος. Πιστεύω ότι πάνε ολοταχώς για το Super Bowl»!

Για να δούμε...