Η Πάμελα Άντερσον προτείνει vegan διατροφή για τους κρατούμενους του Καναδά για να σωθεί ο πλανήτης

Gazzetta team
Η Πάμελα Άντερσον προτείνει vegan διατροφή για τους κρατούμενους του Καναδά για να σωθεί ο πλανήτης
Γάλα και κρέας τέλος για τους κρατούμενους στις φυλακές του Καναδά, προτείνει η Πάμελα Άντερσον...

Την αγαπάμε, τη στηρίζουμε, μας μεγάλωσε, αλλά εδώ θα τα χαλάσουμε.

Διότι, η πρόταση της Πάμελα Άντερσον είναι, τουλάχιστον, υπερβολική.

Η 52χρονη (ναι, έφτασε τόσο), η οποία, στις πρόσφατες εκλογές στον Καναδά, υποστήριξε τους Πράσινους και την επικεφαλής τους, Ελίζαμπεθ Μέι, κάλεσε τον πρωθυπουργό Τζάστιν Τρουντό να αφαιρέσει το γάλα και το κρέας από το μενού των σωφρονιστικών καταστημάτων της χώρας!

Όπως θεωρεί η ίδια, αυτό θα βοηθήσει τον πλανήτη, αλλά και την υγεία των ομοσπονδιακών κρατουμένων -τους οποίους, ωστόσο, δεν έχει ρωτήσει- και θα εξοικονομήσει χρήματα για τους φορολογούμενους...

Στη σχετική επιστολή της, δε, υπογραμμίζει ότι ο Καναδάς πρέπει να ασπαστεί αυτό που χαρακτηρίζει «απλό, αλλά αποτελεσματικό τρόπο μείωσης του κόστους και βελτίωσης της ζωής» και προτείνει, συγκεκριμένα, οι φυλακές να σερβίρουν vegan φαγητά, όπως φασόλια, ρύζι, φακές, ζυμαρικά, λαχανικά και φρούτα.

Τονίζει, μάλιστα, ότι σε έκθεση της Διακυβερνητικής Επιτροπής του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή ζητείται διατροφική μεταστροφή για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

Έχει ένα ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει, αν «περάσει» κάτι τέτοιο, στις φυλακές. Αν και πιθανολογούμε ότι έχει να φύγει ιπτάμενο μπρόκολο φουλ...