Αυτή είναι η καλύτερη απάντηση στην ομοφοβική δήλωση του Καλλίδη (pic)

Gazzetta team
Αυτή είναι η καλύτερη απάντηση στην ομοφοβική δήλωση του Καλλίδη (pic)
Πως σχολίασε ο Αντίνοος Αλμπάνης τις δηλώσεις του Πάνου Καλλίδη.

Σάλος έχει προκληθεί μετά την πρόσφατη δήλωση του γνωστού τραγουδιστή, Πάνου Καλλίδη, σχετικά με την ομοφυλοφιλία.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξη του στο περιοδικό "Λοιπόν", μεταξύ άλλων, μίλησε και για τα παιδιά του και σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν έχει σκεφτεί την ομοφυλοφιλία απάντησε: "Μακριά από εμάς. Την έχω σκεφτεί, ναι".

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!​

Αναλυτικά οι σχετικές ερωτήσεις και οι απαντήσεις του τραγουδιστή:

Μεγαλώνεις διαφορετικά τις κόρες σου απ’ ότι το γιο σου;

"Βέβαια. Με το γιόκα μου θα βάλω να δούμε ένα ωραίο σέξι βίντεο κλιπ, όμορφα κορίτσια που θα κουνάνε τον ποπό τους, ενώ στα κορίτσια μου δεν θα τους βάλω να δουν ένα αγόρι κι ένα κορίτσι να φιλιούνται και να με ρωτάνε: «Τι κάνουν αυτοί οι δύο εκεί μπαμπά;». Δεν θέλω καν να το σκέφτομαι."

Την ομοφυλοφιλία την έχεις σκεφτεί;

"Μακριά από μας. Την έχω σκεφτεί, ναι."

Εννοείς μακριά από τα παιδιά σου;

"Μακριά από οποιονδήποτε είναι γύρω μου."

Είσαι κατά των ομοφυλόφιλων;

"Είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας, όχι κατά των ομοφυλόφιλων. Έχω φίλους ομοφυλόφιλους, αλλά δεν υποστηρίζω ότι αυτό είναι φυσιολογικό και καλό, γιατί όλα εξελίσσονται στη ζωή μας…"

Για τους ομοφυλόφιλους πλέον υπάρχουν οι γάμοι, το σύμφωνο συμβίωσης, μεγαλώνουν παιδιά τα οποία κάνουν ή υιοθετούν. Δημιουργούν οικογένειες.

"Ακριβώς, εκεί θέλω να καταλήξω, αν εξελιχθεί η ομοφυλοφιλία, που θα καταλήξει, σε κάτι καλό; Όταν ένας ομοφυλόφιλος υιοθετήσει ένα παιδί και το μεγαλώσει ως πατέρας, αυτό είναι καλό. Αν ένας ομοφυλόφιλος, εξωτερικά άντρας, το μεγαλώσει σαν μητέρα, το παιδί όταν καταλάβει πολύ γρήγορα τι γίνεται, μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα. Ειδικοί είναι οι ψυχολόγοι σε αυτό. Δεν είναι το φυσιολογικό αυτό. Δικαίωμα να μεγαλώσουν ένα παιδί έχουν όλοι, αλλά δεν είναι το ίδιο να μεγαλώνεις ένα παιδί κι ένα ζώο."

Οι απαντήσεις του αυτές σχολιάστηκαν και προκάλεσαν αντιδράσεις στα social media.

Ο ίδιος ο τραγουδιστής, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του απάντησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Ο Πάνος Καλίδης ανέφερε, «επειδή ξέρω ότι αύριο θα πρέπει να δώσω κατάθεση στο τμήμα Γλυφάδας για αυτή τη δήλωση, ΤΟΝΙΖΩ ότι είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας και όχι των ομοφυλόφιλων. Η ομοφυλοφιλία είναι μια ιδιαιτερότητα σεξουαλικού προσανατολισμού. Μία έλξη δύο ανθρώπων του ιδίου φύλου, που μπορεί όντως να είναι πολύ δυνατή και ουσιαστική. Αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση με την ομοφυλοφιλία του 2019 που έχει πάρει μορφή μόδας και μαγκιάς».

Ωστόσο και ο ηθοποιός, Αντίνοος Αλμπάνης, σχολίασε την δήλωση αυτή με ένα στόρι στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.