Οι θαυμαστές της άστεγης πορνοστάρ κάνουν έρανο για να φύγει από τους δρόμους! (pics & vid)

Gazzetta team
Οι θαυμαστές της άστεγης πορνοστάρ κάνουν έρανο για να φύγει από τους δρόμους! (pics & vid)
Η Τζένι Λι, που πλέον ζει στις υπόγειες στοές του Λας Βέγκας, μπορεί να ελπίζει σε ένα καλύτερο μέλλον...

Κίνηση ανθρωπιάς από τους θαυμαστές της Τζένι Λι!

Η κατά κόσμον Στέφανι Σαντόρα, ένα από τα πιο γνωστά ονόματα της βιομηχανίας του πορνό τα προηγούμενα χρόνια, είναι πλέον άστεγη και ζει στις υπόγειες στοές του Λας Βέγκας.

Σοκαρισμένοι, λοιπόν, από την κατάσταση της 36χρονης, σήμερα, Λι, θαυμαστές της ξεκίνησαν καμπάνια, προκειμένου να μαζέψουν χρήματα, για να τη βοηθήσουν να σταθεί ξανά στα πόδια της!

«Προσπαθούμε να συγκεντρώσουμε χρήματα για τη Λι, ώστε να έχει ιατρική περίθαλψη, να μπορέσει να πληρώσει για ένα ασφαλές καταφύγιο και να φύγει από τις υπόγειες στοές του Λας Βέγκας», ανέφερε ο άνθρωπος πίσω από την εν λόγω πρωτοβουλία, που έχει θέσει ως στόχο, μάλιστα, να συγκεντρωθούν 50.000 δολάρια.

Βέβαια, έχει ενδιαφέρον να δούμε αν η Τζένι Λι... θέλει να φύγει από τους δρόμους, καθότι η ίδια είχε πει στο ολλανδικό ντοκιμαντέρ για το RTL 5, που έφερε στο «φως» την περίπτωσή της, ότι είναι ικανοποιημένη εκεί!

«Είμαι ευτυχισμένη. Έχω ό,τι χρειάζομαι εδώ», δήλωσε και εξήγησε ότι δεν είναι τόσο δύσκολο να ζει στις στοές όπως πιστεύουν ίσως οι περισσότεροι. «Όλοι δείχνουμε σεβασμό και οι κακουχίες δημιουργούν συντροφικότητα», συμπλήρωσε, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν βγαίνει από τις στοές, απάντησε: «Για ποιον λόγο;», εξηγώντας ότι εκεί κάνει αληθινούς φίλους και ότι οι άνθρωποι είναι ιδιαίτερα προσαρμοστικά όντα.