Η κόρη του Σταν Λι ξεσπά εναντίον Disney και Marvel για το μέλλον του Spider-Man

Gazzetta team
Η κόρη του Σταν Λι ξεσπά εναντίον Disney και Marvel για το μέλλον του Spider-Man
Με ανακοίνωσή της η κόρη του Σταν Λι κατηγορεί Disney και Marvel ότι εκμεταλλεύονται το έργο του πατέρα της.

H κορη του θρυλικού Σταν Λι, Τζόαν Σίλια, έχει γίνει έξαλλη με τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το κινηματογραφικό μέλλον του Spider-Man μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων ανάμεσα σε Sony και Disney που οδήγησαν στην έξοδο του διάσημου ήρωα από το MCU και τα βάζει με όλους.

Θυμίζουμε ότι η διαφωνία ανάμεσα στα δυο μεγαθήρια είχε οικονομικό χαρακτήρα με τη Sony να μην δέχεται την πρόταση της Disney για μοιρασιά 50-50 στα έσοδα από τις μελλοντικές ταινίες Spider-Man.

H Τζόαν Σίλια εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση μέσω του ΤΜΖ κατηγορώντας αμφότερες Disney και Marvel Studios ότι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν προς όφελός τους το έργο του πατέρας της.

«Η Marvel και η Disney που προσπαθούν να ελέγξουν τις δημιουργίες του πατέρα μου, πρέπει να ελέγχονται από άλλες εταιρίες, που επίσης προσδοκούν στο κέρδος, αλλά σέβονταν τον Σταν Λι ως άνθρωπο όπως και την κληρονομιά του.

Είτε είναι η Sony, είτε κάποια άλλη εταιρεία, οι χαρακτήρες που δημιούργησε ο πατέρας μου χρειάζονται πολλές οπτικές γωνίες για να εξελιχθούν.

Όταν πέθανε ο πατέρας μου, κανείς από την Marvel και την Disney δεν επικοινώνησε μαζί μου. Από την πρώτη μέρα εκμεταλλεύονται τη δουλειά του πατέρα μου και δεν έχουν δείξει τον παραμικρό σεβασμό.

Όλα αυτά τα χρόνια, κανείς δεν θα μπορούσε να φερθεί χειρότερα στον πατέρα μου από τους ιθύνοντες της Disney».