Το κλάμα της Μπέλα Θορν μετά την αποκάλυψη των γυμνών φωτογραφιών (pics & vid)

Gazzetta team
Το κλάμα της Μπέλα Θορν μετά την αποκάλυψη των γυμνών φωτογραφιών (pics & vid)
Η νεαρή ηθοποιός ξεσπά εναντίον της Γούπι Γκόλντμπεργκ και της εκπομπής της.

Μπορεί η ηθοποιός Μπέλα Θορν να ισχυρίζεται ότι πήρε εκδίκηση από έναν χάκερ δημοσιεύοντας η ίδια γυμνές της φωτογραφίες πριν προλάβει να το κάνει εκείνος, δεν το βλέπουν όμως όλοι έτσι. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεώρησαν ότι πρόκειται για μια απελπισμένη κίνηση για λίγη έξτρα δημοσιότητα από την πρώην σταρ σειρών του Disney Channel.

Ενώ η ηθοποιός Γούπι Γκόλντμπεργκ, που συμπαρουσιάζει το talk show «The View» στο δίκτυο ABC, σχολίασε στον αέρα ότι η Θορν θα έπρεπε να ήταν πιο προσεκτική.

«Όταν είσαι διάσημη, δεν με νοιάζει πόσων χρονών είσαι, δεν τραβάς γυμνές φωτογραφίες του εαυτού σου. Μόλις τραβήξεις αυτή τη φωτογραφία πηγαίνει στο cloud και είναι διαθέσιμη σε οποιονδήποτε χάκερ θελήσει να την πάρει. Αν δεν το ξέρεις πια αυτό το 2019, λυπάμαι, αλλά είναι πρόβλημα. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό», είπε η ηθοποιός, προκαλώντας την αντίδραση της Μπέλα Θορν σε μια σειρά από δακρύβρεχτα Instagram stories.

Σε αυτά είπε ότι δεν θα πάει ποτέ στην εκπομπή της, γιατί δεν θέλει μια ομάδα μεγαλύτερων γυναικών να την κατακρίνουν για το σώμα και τη σεξουαλικότητά της, ότι ένιωσε πολύ άσχημα με αυτά που είδε στην εκπομπή και απευθυνόμενη στη Γκόλντμπερκ της είπε: «Είσαι τρελή που σκέφτεσαι τόσο απαίσια πράγματα για μία τόσο φρικτή κατάσταση» και «Ελπίζω να είσαι χαρούμενη. Αλήθεια. Αλήθεια ελπίζω να είσαι γ@@@να περήφανη για τον εαυτό σου».

Μάλιστα ανέβασε και ένα γραπτό μήνυμα όπου έλεγε στη Γκόλνμπεργκ, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Δεν μπορεί μια κοπέλα να στείλει στο αγόρι της, που της λείπει, σέξι φωτογραφίες, που δείχνουν πράγματα τα οποία έχει ήδη δει; Πρέπει ως γυναίκα να φοβάμαι να κυκλοφορώ στο σπίτι μου, να χρησιμοποιώ το τηλέφωνό μου να κάνω οτιδήποτε; Έτσι θέλεις να είναι οι γυναίκες;»

Πηγή: reader.gr