Μοντέλο κάνει έκκληση να της επιστραφεί η φωτογραφική της μηχανή γεμάτη με ημίγυμνες φωτογραφίες της (pics)

Gazzetta team
Μοντέλο κάνει έκκληση να της επιστραφεί η φωτογραφική της μηχανή γεμάτη με ημίγυμνες φωτογραφίες της (pics)
Σε μία εξαιρετικά αμήχανη θέση έχει περιέλθει ένα μοντέλο και blogger από την Γαλλία, η οποία έχασε την πολύτιμη φωτογραφική της μηχανή, η οποία σημειωτέον είναι γεμάτη με δεκάδες ημίγυμνες πόζες της.

Η Λίλι Μίκα βρισκόταν στην Σκοτία για τις ανάγκες ενός από τα δεκάδες ταξίδια της ανά τον κόσμο, στα οποία αρέσκεται να μοιράζεται τις ταξιδιωτικές της εμπειρίες μαζί με αρκετές ημίγυμνες φωτογραφίες της.

Όταν όμως βρέθηκε στο νησί Σκάι της Σκοτίας, ξέχασε να πάρει μαζί της την φωτογραφική της μηχανή, με αποτέλεσμα όταν επιστρέψει για να την πάρει να διαπιστώσει ότι η μηχανή της είχε κάνει φτερά.

Η απελπισμένη blogger, έκτοτε, κάνει αγώνα δρόμου ώστε να επανακτήσει την πολύτιμη κάμερά της, απευθύνοντας παράλληλα έκκληση σε όποιον την βρήκε να την επιστρέψει, καθώς αποτελεί σημαντικό κομμάτι της δουλειάς της.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η πανέμορφη Μίκα, οι εν λόγω φωτογραφίες έχουν ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για εκείνη, καθώς η απόφασή της να φωτογραφίζεται topless σε όσα μέρη επισκέπτεται έχει σαν στόχο να ευαισθητοποιήσει τις γυναίκες για τον καρκίνο του μαστού, από τον οποία έπασχε συγγενικό της πρόσωπο.

Πληροφορίες: thesun.co.uk