Η Κιμ Καρντάσιαν όχι μόνο θέλει να γίνει ποινικολόγος, αλλά παίρνει και 100 στα τεστ (pics)

Gazzetta team
Η Κιμ Καρντάσιαν όχι μόνο θέλει να γίνει ποινικολόγος, αλλά παίρνει και 100 στα τεστ (pics)
Η Κιμ Καρντάσιαν έχει βάλει στόχο να γίνει ποινικολόγος και λέει πως: «Το ποινικό δίκαιο το παίζω στα δάχτυλα»!

Η διάσημη τηλεπερσόνα κακά τα ψέματα έχει καταφέρει πολλά κι έχει «χτίσει» έξυπνα μία περιουσία που ανέρχεται στα 325.000.000 δολάρια.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θεωρείται από τα πιο επιτυχημένα πρόσωπα με περισσότερους από 59 εκατομμύρια ακολούθους στο Twitter και 114 εκατομμύρια στο Instagram, ενώ η σελίδα της στο Facebook αριθμεί 29 εκατομμύρια «likes».

Τώρα η Κιμ Καρντάσιαν θέτει υψηλότερους στόχους: Αποφάσισε να γίνει ποινικολόγος και όπως λέει η ίδια διαβάζει για να δώσει εξετάσεις για το δίπλωμα το 2022.

Ο πατέρας της Καρντάσιαν άλλωστε, ο Ρόμπερτ Καρντάσιαν, ήταν μέλος της υπερασπιστικής ομάδας του OJ Simpson: «Τα σαββατοκύριακα χρησιμοποιούσαν το σπίτι μας για γραφείο με τους Τζόνι Κόχραμ και Μπομπ Σαπίρο. Ο πατέρας μου είχε μια βιβλιοθήκη και όταν έσπρωχνες τον τοίχο υπήρχε ένα μυστικό δωμάτιο από πίσω με όλα τα αρχεία του για την υπόθεση του OJ. Τα σαββατοκύριακα πάντα τρύπωνα εκεί και έψαχνα. Είχα μεγάλη περιέργεια για τα αποδεικτικά στοιχεία».

Η Κιμ έχει δύο βετεράνους δικηγόρους για επιβλέποντές της αυτή την περίοδο που την βοηθούν να γράψει την διπλωματική της εργασία.

Το καλοκαίρι θα δώσει κάποιες πρώτες εξετάσεις στην πολιτεία της Καλιφόρνιας και αν περάσει θα της επιτραπεί να συνεχίσει άλλα τρία χρόνια σπουδών.

Μάλιστα, το έχει πάρει τόσο σοβαρά που στο πρώτο τεστ πήρε Άριστα: «Για εμένα οι αδικοπραξίες έιναι το πιο συγκεγχυμένο, τα συμβόλαια το πιο βαρετό και το ποινικό δίκαιο το παίζω στα δάχτυλα. Στο πρώτο τεστ που έδωσα πήρα 100. Ευκολάκι. Το διάβασμα είναι που με ενοχλεί. Είναι χρονοβόρο. Τις έννοιες τις αντιλαμβάνομαι μέσα σε δύο δευτερόλεπτα».

Πληροφορίες: The Guardian