"The Rock": Κάνει ασκήσεις για τους δικέφαλους από την... «κόλαση» και προκαλεί τρόμο (pic & vid)

Gazzetta team
"The Rock": Κάνει ασκήσεις για τους δικέφαλους από την... «κόλαση» και προκαλεί τρόμο (pic & vid)
Ο Ντουέιν Τζόνσον αποτελεί έναν από τους πιο καλογυμνασμένους σταρ του Χόλιγουντ και όπως είναι φυσικό δεν χάνει ευκαιρία να αποζημιώνει και με το παραπάνω τους εκατομμύρια θαυμαστές του, ανεβάζοντας διάφορα βίντεο στα social media από το επίπονο κι αρκετά απαιτητικό πρόγραμμα γυμναστικής του.

Ο φημισμένος The Rock, λοιπόν, αποφάσισε να ανεβάσει λιγάκι τον πήχη της δυσκολίας και παρέδωσε μαθήματα body training και φυσικής κατάστασης, καταφέρνοντας να ολοκληρώσει με επιτυχία και σε χρόνο ρεκόρ ένα «εφιαλτικό» σετάκι ασκήσεων για τους τερατώδεις δικέφαλους μυς του, το μέγεθος των οποίων προκαλεί ίλιγγο.

Βέβαια, αν αναλογιστούμε ότι το παρακάτω πρόγραμμα γυμναστικής κι ενδυνάμωσης του The Rock αποτελεί κάτι περισσότερο από καθημερινή ρουτίνα για εκείνον, τότε το αποτέλεσμα που βλέπουμε στην μικρή οθόνη αλλά και στις δεκάδες αναρτήσεις του στα social media είναι απλώς το φυσικό επακόλουθο της γυμναστικής των... «τιτάνων».

Για την ιστορία να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη άσκηση ονομάστηκε "21-Inch Gun Salute" από τον Τζόνσον, καθώς περιλαμβάνει 21 «φονικές» άρσεις της μπάρας με σκοπό να κάνει τους δικέφαλους μυς των χεριών να μοιάζουν σαν από άλλον πλανήτη...

The Rock didn't get arms like this without putting in some graft. Credit: Instagram/The Rock

Πληροφορίες: ladbible.com