«Ήταν πράγματι παιδόφιλος» λέει για τον Μάικλ Τζάκσον πρώην υπηρέτριά του (pic)

Gazzetta team
«Ήταν πράγματι παιδόφιλος» λέει για τον Μάικλ Τζάκσον πρώην υπηρέτριά του (pic)
Η Άντριαν ΜακΜάνους, που δούλεψε 4 χρόνια στη Neverland, μίλησε στη Daily Mail για όσα έβλεπε ζώντας μέσα στο ίδιο σπίτι με τον Μάικλ Τζάκσον.
Λάδι στη φωτιά που άναψε πρόσφατα το ντοκιμαντέρ "Living Neverland" που εμφάνιζε τον Μάικλ Τζάκσον ως παιδεραστή, έρχεται να ρίξει η συνέντευξη μιας πρώην υπηρέτριας του τραγουδιστή στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail. Η Άντριαν ΜακΜάνους εργάστηκε για τέσσερα χρόνια στη Neverland, το ράντσο του Βασιλιά της Ποπ, καθαρίζοντας καθημερινά το δωμάτιό του και επιβεβαιώνει πως «ήταν πράγματι παιδόφιλος».

Εξηγεί πως έβλεπε με τα μάτια της παιδιά να μπαίνουν στην κρεβατοκάμαρά του σε καθημερινή βάση, ενώ εκείνος κατέγραφε σε βίντεο της επαφές του μαζί τους. Όταν έμπαινε στο δωμάτιο για να καθαρίσει έβρισκε συχνά παιδικά εσώρουχα στο τζακούζι, ενώ τα παιδιά κυκλοφορούσαν ημίγυμνα στο σπίτι.

«Όταν τον έβλεπα με μικρά αγόρια, πάντα τους κρατούσε το χέρι και τα φιλούσε. Ανταγωνίζονταν μεταξύ τους για το ποιο θα κέρδισε την προσοχή του. Ήταν ένα πολύ παράξενο εργασιακό περιβάλλον για μένα», λέει η 56χρονη σήμερα ΜακΜάνους.

Μάλιστα θεωρεί ότι ο Τζάκσον κατέγραφε σε βίντεο τις περιπτύξεις του με παιδιά, και ότι το μυστικό του αρχείο με βιντεοκασέτες μεταφέρθηκε κάπου μακριά από τη Neverland καθώς το περιεχόμενό του θα μπορούσε να τον στείλει στη φυλακή. «Πιστεύω ότι έδειχναν τον Μάικλ να κάνει ανάρμοστα πράγματα με αγόρια. Πιστεύω ότι ήταν sex tapes», καταθέτει στη Daily Mail.

Πηγή: reader.gr