H Κιμ Καρντάσιαν έκανε βόλτες με μαγιό πάνω σε ελέφαντα και απάντησε στους φιλόζωους που την έκραξαν (pics)

Gazzetta team
H Κιμ Καρντάσιαν έκανε βόλτες με μαγιό πάνω σε ελέφαντα και απάντησε στους φιλόζωους που την έκραξαν (pics)
Αρκετοί φιλόζωοι εξοργίστηκαν με την εικόνα της Κιμ Καρντάσιαν να κάνει βόλτες πάνω σε έναν ελέφαντα, επειδή θεώρησαν πως με αυτό τον τρόπο προωθεί την χρήση ζώων ως τουριστική ατραξιόν.

Η οικογένεια Καρντάσιαν πέρασε αρκετές ημέρες στο Μπαλί για διακοπές. Μία από τις στιγμές που συζητήθηκαν αρκετά ήταν η βόλτα που έκανε με το μαγιό της η Κιμ Καρντάσιαν πάνω σε έναν ελέφαντα, παρέα με την αδελφή της Κόρτνεϊ.

Φιλόζωοι πήραν θέση αμέσως και γέμισαν το account της με αρνητικά σχόλια.

«Είναι ντροπή αυτή η εικόνα. Μπορείτε να κάνετε τα πάντα επειδή έχετε λεφτά, όχι όμως και να συμβάλετε στην κακοποίηση των ζώων», «Ας ενημερώσει κάποιος την Κιμ τι βασανιστήρια περνάνε τα ζώα που χρησιμοποιούνται για τουριστικές ατραξιόν», «Αιχμάλωτα ζώα χρησιμοποιούνται για να πηγαίνουν βόλτες τους τουρίστες, είναι ντροπή αυτές οι εικόνες», ήταν μερικά από τα σχόλια.


Η ίδια η Κιμ Καρντάσιαν δεν άντεξε να διαβάζει τόσα αρνητικά σχόλια και θέλησε να πάρει θέση: «Το κέντρο που επισκεφτήκαμε διασώζει ελέφαντες από τη Σουμάτρα, όπου διαφορετικά θα είχαν εξαφανιστεί. Είναι ένας οργανισμός που εργάζεται για να διασώσει αυτά τα πανέμορφα ζώα. Κάναμε έρευνα πριν επισκεφτούμε το συγκεκριμένο κέντρο».