Ο Τζίμι Πέιτζ «σέρνει» στα δικαστήρια τον Ρόμπι Γουίλιαμς επειδή απειλείται ο πύργος του

Gazzetta team
Ο Τζίμι Πέιτζ «σέρνει» στα δικαστήρια τον Ρόμπι Γουίλιαμς επειδή απειλείται ο πύργος του
Ο Tζίμι Πέιτζ, κιθαρίστας των Led Zeppelin και ο Ρόμπι Γουίλιαμς είναι γείτονες, αλλά όχι και τόσο λατρεμένοι θα λέγαμε, καθώς το... σκληρό ροκ ανάμεσα στους δυο κρατάει για τα καλά εδώ και μια πενταετία περίπου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ρόμπι Γουίλιαμς αγόρασε την έπαυλή του (έναντι 17 εκατ. λιρών) στο Κένσινγκτον του Δυτικού Λονδίνου και αποφάσισε να κάνει μια εκτεταμένη ανακαίνιση στο νέο του «καταφύγιο» προκαλώντας έτσι την αντίδραση του διπλανού του, που δεν είναι άλλος από τον διάσημο κιθαρίστα, Τζίμι Πέιτζ.

Πριν προλάβετε να κακοχαρακτηρίσετε τον εμβληματικό κιθαρίστα ως γεροπαράξενο, αξίζει να γνωρίζετε ότι ο ίδιος από το 1972 μένει σε έναν ιστορικό πύργο του 1870 και ανησυχεί πως ο εργασίες που θέλει να κάνει ο Γουίλιαμς θα προκαλέσουν ανεπανόρθωτες ζημιές στο δικό του διατηρητέο οίκημα.

Μάλιστα, η τελευταία διαμάχη των δυο αντρών έχει ως αντικείμενο την υπόγεια πισίνα που θέλει να κατασκευάσει ο Ρόμπι στο σπίτι του και όπως καταλαβαίνετε... ποιος είδε τον Πέιτζ και δεν τον φοβήθηκε!

Ο κιθαρίστας έφτασε μέχρι το δημαρχείο ζητώντας τη βοήθεια των αρμοδίων ώστε να προστατεύσουν τον σπάνιο Πύργο του από την απειλή που ακούει στο όνομα Ρόμπι Γουίλιαμς, πετυχαίνοντας να κερδίσει αναβολή σχετικά με τη χορήγηση άδειας σχεδιασμού.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι του τραγουδιστή, στην προσπάθειά τους να καθησυχάσουν τον Πέιτζ, τον διαβεβαίωσαν ότι οι κατασκευαστικές εργασίες θα ακολουθήσουν όλους τους αυστηρούς κανονισμούς.

Αξίζει να αναφερθεί ότι σε προηγούμενες εργασίες που είχαν γίνει στο σπίτι του Γουίλιαμς οι οικοδόμοι είχαν υποχρεωθεί να καταβάλουν πρόστιμο 4.670 λιρών για θόρυβο. Το «σίριαλ» φαίνεται ότι έχει πολλά επεισόδια ακόμα...

Πηγή: reader.gr