Η Μαρία Μενούνος παντρεύτηκε σε live μετάδοση στην Times Square παραμονή πρωτοχρονιάς (pics & vid)

Gazzetta team
Η Μαρία Μενούνος παντρεύτηκε σε live μετάδοση στην Times Square παραμονή πρωτοχρονιάς (pics & vid)
Η ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια έκλεψε τις εντυπώσεις με το πανέμορφο λευκό της νυφικό.

Μία σχέση είκοσι ετών επισφραγίστηκε με τον πιο όμορφο τρόπο, λίγη ώρα πριν την αλλαγή του έτους!

Η Μαρία Μενούνος και ο αγαπημένος της, Κέβιν Αντεργκάρο, έκαναν το επόμενο βήμα στη ζωή τους, ανταλλάσσοντας όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης, το βράδυ της Κυριακής, στην Times Square, σε live σύνδεση, στο πλαίσιο της εκπομπής του καναλιού Fox, για τον ερχομό του 2018 με παρουσιαστή τον Στιβ Χάρβεϊ.

«Είσαι ευλογία όχι μόνο για τη ζωή μου, αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο. Το γεγονός ότι δεν το συνειδητοποιείς σε κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή... Σ’ αγαπώ» είπε ο σεναριογράφος στην Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια με την ίδια να του απαντά: «Σ 'αγαπώ τόσο πολύ... Ήθελα τόσο πολύ να σε παντρευτώ πριν τη χειρουργική επέμβαση, αλλά και μετά, και δεν μπορούσα να σκεφτώ έναν καλύτερο τρόπο να το κάνω απ' ότι εδώ».

Η λαμπερή Μαρία, φορώντας ένα στράπλες νυφικό Randala με δαντέλα του οίκου Pronovias, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, ενώ ιδιαίτερα συγκινημένη ήταν και οι γονείς της, Κωνσταντίνος και Λίτσα Μενούνος.

Η τηλεπερσόνα υποδέχτηκε το νέο έτος πλημμυρισμένη από ευτυχία, αφήνοντας πίσω της τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με την υγεία της το 2017.

Να σημειωθεί ότι η ιδέα ξεκίνησε από τον παραγωγό της εκπομπής στο δίκτυο Fox, στο οποίο η Μαρία εργάζεται, που επιθυμούσε να συμπεριλάβει στο εορταστικό επεισόδιο ένα γάμο που θα γινόταν ζωντανά. «Όταν αρχίσαμε να δουλεύουμε το πρόγραμμα της εκπομπής για την Πρωτοχρονιά, ο παραγωγός είπε πως ήθελε να συμπεριλάβει τον γάμο ενός ζευγαριού. Και μετά λέει: «Εκτός κι αν θέλεις εσύ με τον Κέβιν να παντρευτείτε».

Στη αρχή γέλασα και είπα όχι. Μετά όμως στο αμάξι άρχισα να το σκέφτομαι και κατέληξα πως αυτό θα ήταν όντως τέλειο» δήλωσε η Μαρία Μενούνος. Στη συνέχεια είπε την ιδέα στον σύντροφό της, που όπως αποδείχθηκε ήδη ετοίμαζε κάτι παρόμοιο.

«Η Μαρία μου έστειλε μήνυμα αλλά δεν είχε ιδέα πως εγώ ήδη μιλούσα, εδώ και ένα χρόνο, με άτομα από το δίκτυο για να βρούμε ημερομηνία να γίνει ο γάμος-έκπληξη. Τα είχαμε όλα κανονισμένα και ξαφνικά εκείνη μου στέλνει αυτό το μήνυμα και πάγωσα. Λέω, τι κάνουμε τώρα;» είπε ο Κέβιν Αντεργκάρο.

Πηγή: reader.gr