Η αναζήτηση της χειρότερης βρετανικής λέξης διακόπηκε κακήν κακώς - Δείτε γιατί

Gazzetta team
Η αναζήτηση της χειρότερης βρετανικής λέξης διακόπηκε κακήν κακώς - Δείτε γιατί
Οι διοργανωτές της δημοσκόπησης δήλωσαν ότι οι απαντήσεις των συμμετεχόντων ήταν στη συντριπτική τους πλειοψηφία... προβληματικές.

Η αναζήτηση για την πιο αντιπαθητική λέξη της αγγλικής γλώσσας εγκαταλείφθηκε κακήν κακώς από την Oxford Dictiοnaries, αφού οι περισσότεροι συμμετέχοντες στη δημοσκόπηση θεώρησαν σκόπιμο να... πλημμυρίσουν το site της εκδοτικής εταιρείας με τις χειρότερες βρισιές που μπορούσαν να σκεφτούν.

H έρευνα της εταιρείας ξεκίνησε με πολλές προοπτικές, αφού σε αυτή κλήθηκαν να συμμετάσχουν χρήστες του Ίντερνετ από διάφορες χώρες (όχι μόνο αγγλόφωνες) και τα αποτελέσματα θα παρουσίαζαν σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον. Με βάση τις πρώτες 10.000 υποβολές, μεταξύ των πιο αντιπαθητικών λέξεων της αγγλικής γλώσσας βρίσκονταν τα "Moist" (νωπός), "No" (όχι) "Brexit" και "Hello" (γεια), με την πρώτη λέξη να κατέχει την πρωτιά σε ΗΠΑ, Καναδά, Βρετανία και Αυστραλία και το αγγλικό "όχι" να σαρώνει σε χώρες της Ευρώπης.

Πολύ σύντομα, ωστόσο, η πρωτοβουλία της εκδοτικής εταιρίας βγήκε «ξινή» στα στελέχη της, αφού η συντριπτική πλειοψηφία των υποβολών από κάποια στιγμή και έπειτα περιλάμβαναν βρισιές οι οποίες θα σόκαραν και το πιο... βρώμικο μυαλό.

Το αποτέλεσμα: Η Oxford Dictionaries εξέδωσε μια ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιούσε στο κοινό ότι διακόπτει την έρευνα λόγω «σοβαρής κατάχρησης» του σχετικού στοιχείου στο site της από τους συμμετέχοντες.

Πηγή: protothema.gr