25χρονος έχει διαρρήξει 18 αυτοκινήτα στο Ηράκλειο

Gazzetta team
25χρονος έχει διαρρήξει 18 αυτοκινήτα στο Ηράκλειο
Η λεία του ήταν μετρητά, κοσμήματα, υπολογιστές, φωτογραφική μηχανή, κινητά, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας10.000 ευρώ, ενώ είχε κλέψει και 10.000 ρωσικά ρούβλια.

«Πονοκέφαλος» για τους ιδιοκτήτες οχημάτων που πάρκαραν στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου είχε γίνει ένας νεαρός Έλληνας, ο οποίος δρούσε τις τελευταίες τρεις εβδομάδες παραβιάζοντάς τα και κλέβοντας ό,τι πολύτιμο είχαν αφήσει μέσα.

Από τις 30 Ιουλίου ως την περασμένη Δευτέρα, ο 25χρονος δράστης χτυπούσε σχεδόν κάθε μέρα και ένα σταθμευμένο όχημα! Συνολικά, είχε διαρρήξει 18 και είχε αποπειραθεί να κάνει το ίδιο σε άλλο ένα χωρίς να τα καταφέρει. Η λεία του ήταν μετρητά, κοσμήματα, υπολογιστές, φωτογραφική μηχανή, κινητά, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας10.000 ευρώ, ενώ είχε κλέψει και 10.000 ρωσικά ρούβλια!

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας έφτασαν στα ίχνη του νεαρού διαρρήκτη και εξιχνίασαν όλες τις υποθέσεις, ωστόσο δεν τον συνέλαβαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: protothema.gr