Όλη η Αθήνα στο πάρτι του Μαρινάκη! (vids)

Gazzetta team
Όλη η Αθήνα στο πάρτι του Μαρινάκη! (vids)
To καθιερωμένο πάρτι του έδωσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης στο πλαίσιο των Ποσειδωνίων με guest star Ρέμο και Gipsy Kings.

H ναυτική έκθεση Posidonia έχει βάλει την Ελλάδα στο κέντρο του παγκόσμιου εφοπλιστικού ενδιαφέροντος και πολλοί είναι οι πλοιοκτήτες που διοργανώνουν στο πλαίσιο τους, πάρτι με καλεσμένες προσωπικότητες της κοινωνικής, οικονομικής, πολιτικής και αθλητικής ζωής.

Έτσι και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε το δικό του πάρτι στο Island της παραλιακής (σ.σ. σε μία λαμπρή εκδήλωση με πάνω από 4.500 καλεσμένους και κορυφαίες προσωπικότητες από όλους τους χώρους), όπου έγινε κυριολεκτικά το αδιαχώρητο. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είχε και πολλές εκπλήξεις στο πάρτι του, με live εμφάνιση από το συγκρότημα Gipsy Kings και όταν η ώρα είχε περάσει από τον Αντώνη Ρέμο!

Το κέφι διατηρήθηκε στα ύψη μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες, ενώ μεταξύ των παριστάμενων ήταν και ο Τσόρι Ντομίνγκεζ... ο οποίος ήταν σε φουλ κέφια ακούγοντας τους Gipsy Kings.

Δείτε βίντεο από την εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου αλλά και των Gipsy Kings. Εκεί ήταν και οι Μανώλης Κονταρός και Μάνος Πυροβολάκης.

Gipsy kings-Antonis Remos #Posidonia #Greece #athens #CHD10 #choridominguez

A video posted by Alejandro Chori Dominguez (@choridominguezofi) on