Αυτός θα είναι τελικά ο νέος Χάρι Πότερ (pics)

Gazzetta team
Αυτός θα είναι τελικά ο νέος Χάρι Πότερ (pics)
Έπειτα από μήνες φημολογιών, ανακοινώσεων και σκόρπιων πληροφοριών, ήρθε η ώρα για τις πρώτες φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη θεατρική παράσταση ««Ο Χάρι Πότερ και το Καταραμένο Παιδί» που θα ανέβει στο West End του Λονδίνου στις 30 Ιουλίου.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό η παράσταση θα χωρίζεται σε δύο μέρη και θα έχει ως ήρωα τον γιο του Harry Potter, Albus Severus Potter. Η καινούργια ιστορία εκτυλίσσεται 19 χρόνια μετά τα γεγονότα του μικρού μάγου και είναι μια συνεργασία μεταξύ της J.K Rowling, του σεναριογράφου Jack Thorne και του θεατρικού σκηνοθέτη John Tiffany, ο οποίος έχει κερδίσει βραβεία στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη για το μιούζικαλ «Once». Μάλιστα, το έργο θα κυκλοφορήσει και σε βιβλίο στις 31 Ιουλίου, μία μέρα δηλαδή μετά από την επίσημη πρεμιέρα του θεατρικού.

Ο επίσημος λογαριασμός του έργου στο twitter ανέβασε τέσσερις φωτογραφίες με τους βασικούς πρωταγωνιστές του έργου (από ένα cast 42 ηθοποιών) που δεν είναι άλλοι α από τον Harry Potter ως ενήλικο και πατέρα, τη σύζυγό του Ginny Potter (ή Ginny Weasley αν προτιμάται) και τον γιο τους Albus Severus Potter.

Harry Potter - Jamie Parker

Ginny Potter - Poppy Miller

Albus Severus Potter - Sam Clemmett

Και η οικογενειακή φωτογραφία των Potter:

Τέλος, ας θυμηθούμε και τη σύνοψη της υπόθεσης:

«Την ώρα που ο Χάρι αντιμετωπίζει ένα παρελθόν που αρνείται να μείνει εκεί που ανήκει, ο νεότερος γιος του, Άλμπους, πρέπει να παλέψει με το βάρος μίας οικογενειακής κληρονομιάς που ποτέ δεν ήθελε. Την ώρα που το παρελθόν και το παρόν συγχέονται με τρόπο δυσοίωνο, τόσο ο πατέρας όσο και ο γιος πρέπει να μάθουν την άβολη αλήθεια: μερικές φορές, το σκοτάδι έρχεται από μέρη που δεν το περιμένεις»

Πηγή: lifo.gr

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό η παράσταση θα χωρίζεται σε δύο μέρη και θα έχει ως ήρωα τον γιο του Harry Potter, Albus Severus Potter. Η καινούργια ιστορία εκτυλίσσεται 19 χρόνια μετά τα γεγονότα του μικρού μάγου και είναι μια συνεργασία μεταξύ της J.K Rowling, του σεναριογράφου Jack Thorne και του θεατρικού σκηνοθέτη John Tiffany, ο οποίος έχει κερδίσει βραβεία στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη για το μιούζικαλ «Once». Μάλιστα, το έργο θα κυκλοφορήσει και σε βιβλίο στις 31 Ιουλίου, μία μέρα δηλαδή μετά από την επίσημη πρεμιέρα του θεατρικού. Ο επίσημος λογαριασμός του έργου στο twitter ανέβασε τέσσερις φωτογραφίες με τους βασικούς πρωταγωνιστές του έργου (από ένα cast 42 ηθοποιών) που δεν είναι άλλοι α από τον Harry Potter ως ενήλικο και πατέρα, τη σύζυγό του Ginny Potter (ή Ginny Weasley αν προτιμάται) και τον γιο τους Albus Severus Potter. Harry Potter - Jamie Parker Αυτός είναι ο νέος Χάρι Πότερ Ginny Potter - Poppy Miller Αυτός είναι ο νέος Χάρι Πότερ Albus Severus Potter - Sam Clemmett Αυτός είναι ο νέος Χάρι Πότερ Και η οικογενειακή φωτογραφία των Potter: Αυτός είναι ο νέος Χάρι Πότερ Τέλος, ας θυμηθούμε και τη σύνοψη της υπόθεσης: «Την ώρα που ο Χάρι αντιμετωπίζει ένα παρελθόν που αρνείται να μείνει εκεί που ανήκει, ο νεότερος γιος του, Άλμπους, πρέπει να παλέψει με το βάρος μίας οικογενειακής κληρονομιάς που ποτέ δεν ήθελε. Την ώρα που το παρελθόν και το παρόν συγχέονται με τρόπο δυσοίωνο, τόσο ο πατέρας όσο και ο γιος πρέπει να μάθουν την άβολη αλήθεια: μερικές φορές, το σκοτάδι έρχεται από μέρη που δεν το περιμένεις» Πηγή: www.lifo.gr