Ουκρανία: Τραγουδάει, χορεύει και είναι… ΠΑΟΚ! (pics & vid)

Gazzetta team
Ουκρανία: Τραγουδάει, χορεύει και είναι… ΠΑΟΚ! (pics & vid)
Είναι νέα, όμορφη και ταλαντούχα. Τραγουδάει, χορεύει, γράφει στίχους και διηγήματα. Πάνω απ’ όλα είναι Ελληνίδα και… ΠΑΟΚ!

Η Ινέσα Μίχνο είναι ένα από τα χιλιάδες δικά μας παιδιά, που συμμετείχαν στα προγράμματα του Κέντρου Μαύρης Θάλασσας, που ξεχώριζε για τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες και τη συμμετοχή της στις βραδιές των προγραμμάτων φιλοξενίας.

Η Ινέσα γεννήθηκε στο Ντονιέτσκ, από μητέρα Ελληνίδα από το Στάρι Κριμ της περιοχής Μαριούπολης και πατέρα Ουκρανό. Εκεί έζησε μέχρι και τα 18 της χρόνια.

Με την ανατροφή της ασχολήθηκε η μητέρα της, που της μετέδωσε την αγάπη για την τέχνη, τη λογοτεχνία, την ποίηση αλλά πάνω απ’ όλα για την ιστορική της πατρίδα την Ελλάδα. Η Ινέσα δηλώνει Ελληνίδα.

Στο Ντονιέτσκ τελείωσε το σχολείο παρακολουθώντας με δική της πρωτοβουλία και μαθήματα στο χορεογραφικό και μουσικό σχολείο. Στο μουσικό σχολείο γράφτηκε μόνη της, οι γονείς θεωρούσαν περιττό ότι θα μπορούσε να την αποσπάσει από τα μαθήματά της. Από 8 χρονών ξεκίνησε να γράφει στίχους, διηγήματα και λίγο αργότερα τραγούδια. Στα 15 της χρόνια είχε ήδη γράψει πάνω από 100 τραγούδια!!

Στα προγράμματα φιλοξενίας του Κέντρου Μαύρης Θάλασσας συμμετείχε για πρώτη φορά σε ηλικία 9 χρονών και ξεχώρισε για τα τραγούδια και την υπέροχη φωνή της.

Κερδίζοντας το διαγωνισμό της Μικρής Ακαδημίας Επιστημών της Ουκρανίας, έρχεται για πρώτη φορά στο Κίεβο και αποφασίζει να αναζητήσει τον καλλιτεχνικό της δρόμο στην πρωτεύουσα.

Στο Κίεβο περνάει στο πανεπιστήμιο, όπου κι εκεί αναδεικνύεται το ταλέντο της. Συμμετέχει σε όλες σχεδόν τις καλλιτεχνικές βραδιές με τα τραγούδια της, στο χορευτικό συγκρότημα του πανεπιστημίου, σκηνοθετεί τις παραστάσεις. Παράλληλα άριστη φοιτήτρια και ενεργό μέλος του Ελληνικού Συλλόγου στο Κίεβο.

Οι συνεχείς της παρουσίες σε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και κονσέρτα του πανεπιστημίου, την έκαναν αναγνωρίσιμη. Από το δεύτερο έτος συμμετέχει σε σήριαλ, σε διαφημιστικά και εργάζεται και ως φωτομοντέλο με αρκετή επιτυχία.

Από το 2011 ξεκινάει να συνεργάζεται με γνωστά σχήματα της Ουκρανικής Show Biz. Με τον Petia Chernii συμμετέχει στο συγκρότημα «τσιγγάνικοι αέρηδες», συμμετέχει σε διαγωνισμούς τραγουδιού και φεστιβάλ. Το 2012 τραγουδάει στο ροκ συγκρότημα Silver Chaine του Jaroslav Serbin. Παράλληλα εκδίδει την πρώτη της ποιητική συλλογή με τίτλο «Αντανάκλαση».

Από το 2013, γνωρίζεται με το σημερινό της συνθέτη και παραγωγό και ξεκινάει τη σόλο καριέρα της. Βγάζει τον πρώτο της δίσκο το 2014 «Fly away» και το δεύτερο το 2015 «Illusions».

Σήμερα τα βίντεο της παίζουν στην Ουκρανική τηλεόραση, οι φωτογραφίες της εμφανίζονται στα περιοδικά και η ίδια συνεχίζει να σπουδάζει στο μεταπτυχιακό της στα Οικονομικά και να ασχολείται με το Σύλλογο, της ελληνικής νεολαίας «ΕΝΟΤΗΤΑ» του Κιέβου και δηλώνει φανατική οπαδός του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, η Ινέσα φροντίζει και δε χάνει αγώνα της αγαπημένης της ομάδας.

Αυτές τις μέρες παρουσίασε τη νέα της δουλειά «σε δέκα λεπτά».

ΠΗΓΗ: bsgreeks.blogspot.gr