Εταιρία δίνει ρεπό τις Δευτέρες στους υπαλλήλους για να βλέπουν Game Of Thrones (pics)

Gazzetta team
Εταιρία δίνει ρεπό τις Δευτέρες στους υπαλλήλους για να βλέπουν Game Of Thrones (pics)
Πάνε άνετα για "αφεντικά της χρονιάς"!

Λίγο πριν την πρεμιέρα του 6ου κύκλου του Game of Thrones, οι διευθυντές της εταιρίας τεχνολογίας +rehabstudios, έκαναν κάτι μαγικό!

Επέτρεψαν στους υπαλλήλους τους να αργούν κάθε Δευτέρα μισή ημέρα, για να βλέπουν με την ησυχία τους τα νέα επεισόδια του Game of Thrones που προβάλλονται στην Αγγλία κάθε Κυριακή ξημερώματα!

Ναι καλά διαβάσατε! Οι υπάλληλοι κάθε Δευτέρα θα πηγαίνουν στην δουλειά τους το μεσημέρι, και θα κάθονται μόνο στο μισό τους ωράριο, αλλά θα πληρώνονται κανονικά!

“Αποφασίσαμε να δίνουμε σε όλη μας την ομάδα το πρωί off μετά από κάθε επεισόδιο Game Of Thrones, γιατί αυτό νομίζουμε ότι είναι το δίκαιο», έγραψαν στο Facebook .

Το ιδρυτικό στέλεχος της εταιρίας Tim Rodgers είπε στο Mashable: “Στο γραφείο είναι κάποιοι που είναι φανατικοί οπαδοί του Game Of Thrones, οπότε δεν θέλαμε ούτε να τους στεναχωρήσουμε ούτε και να τους έχουμε κάθε Δευτέρα .. κοιμισμένους”.

Ο Rodgers μάλιστα είπε ότι μετά από παράκληση κάποιων υπαλλήλων, θα κάνει το ίδιο και για τις νέες σεζόν και άλλων σειρχν, όπως το The Walking Dead!

Όλα καλά μόνο μη μας γεμίσουν με spoilers…

*Και μην ξεχνάτε ότι το πρώτο επεισόδιο του Game of Thrones θα το παρακολουθήσουμε και φέτος σε ταυτόχρονη μετάδοση με την Αμερική στα κανάλια Novacinema την Κυριακή 24 Απριλίου στις 04:00 μετά τα μεσάνυχτα. Και αν δε θέλετε να ξενυχτήσετε μπορείτε με τη νέα λειτουργία εγγραφής να την γράψετε και να τη δείτε όποτε εσείς θέλετε (άδεια μην περιμένετε πάντως).