Τσίπρας: «Κανένα ερώτημα για την ΑΕΚ;»

Gazzetta team
Τσίπρας: «Κανένα ερώτημα για την ΑΕΚ;»
Λίγο πριν τελειώσει την συνέντευξή του στους χρήστες του twitter, ο Αλέξης Τσίπρας αναρωτήθηκε γιατί δεν του έχουν έρθει ερωτήσεις για την ΑΕΚ!

Η διαδικτυακή συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα με το hashtag #asktsipras έφτασε μέχρι τη δεύτερη θέση των παγκόσμιων trend του twitter, ωστόσο στις ερωτήσεις που του απευθύνθηκαν δεν υπήρχε καμία για το γήπεδο της ΑΕΚ.

Δεδομένου του ότι η κόντρα του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΕΚτσήδες έχει πάρει διαστάσεις, ο Τσίπρας... παραξενεύτηκε που δεν είχε καμία ερώτηση για το συγκεκριμένο θέμα. Όταν λοιπόν η συνέντευξη έφτασε κοντά στο τέλος της, αναρωτήθηκε: «Καλά ρε παιδιά, κανένα ερώτημα για την ΑΕΚ δεν έχει έρθει;» Η απάντηση ήταν: «Για την ΑΕΚ δεν το πέρασε η συντακτική ομάδα», αφού τα ερωτήματα ήταν χιλιάδες...

«Ο ΟΠΑΠ είναι ένας κερδοφόρος οργανισμός, δόθηκε έναντι ευτελούς τιμήματος, τα κέρδη είναι τεράστια, αν ο ΟΠΑΠ, το δημόσιο κρατούσε τα ποσοστά του και τα έδινε στα ασφαλιστικά ταμεία, όχι για να γίνει χορηγήσεις σε ομάδες, θα μπορούσαμε κάπως να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα του ασφαλιστικού που είναι τεράστιο», τόνισε όσον αφορά τις χορηγίες στις ομάδες.