Η φιλία του γιου Μπαλτάκου με τον Κασιδιάρη (vid)

Gazzetta team
Η φιλία του γιου Μπαλτάκου με τον Κασιδιάρη (vid)
Φέρτε μου τον Κασιδιάρη φώναζε ο γιος του Μπαλτάκου, Δημήτρης, στη Βουλή μετά τη δημοσιοποίηση του επίμαχου βίντεο. Και αυτό γιατί αισθάνθηκε προδομένος εξαιτίας τη φιλίας που τον συνδέεει με τους αδερφούς Κασιδιάρη.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα το ΕΘΝΟΣ, ο βατραχάνθρωπος Δημήτρης Μπαλτάκος και ο Ηλίας Κασιδιάρη δεν είναι μεταξύ τους άγνωστοι αλλά φίλοι και μάλιστα έβγαιναν συχνά μαζί έξω. Στην παρέα τους ήταν και ο αδερφός του Ηλία Κασιδιάρη, Αλέξανδρος, ανθυπολοχαγός των Ειδικών Δυνάμεων.

Ένα από τα κοινά τους σημεία ήταν η αγάπη τους για τις πολεμικές τέχνες και οι συζητήσεις τους γύρω από τέτοια θέματα ήταν ανεξάντλητες.

Το βίντεο ντοκουμέντο όμως του χρυσαυγίτη βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη "ράγισε το γυαλί" της φιλίας τους.

Ο Δημήτρης Μπαλτάκος είναι σε διαθεσιμότητα από την υπηρεσία του από χθες. Ο σημαιοφόρος του λιμενικού παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Αρχηγείο του Σώματος. Η δικογραφία βρίσκεται πλέον στα χέρια του εισαγγελέα του ναυτοδικείου και στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης θα δώσουν κατάθεση όλοι όσοι ήταν μπροστά στο επεισόδιο στη Βουλή. Κατά τη δικογραφία, οι κατηγορίες σε βάρος του είναι απλή απρόκλητη σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή.

Πηγή: newsit.gr