Η Fani Enfer αποκαλύπτεται στο gazzetta! (vids+pics)

Μάκης Σταθάτος
Η Fani Enfer αποκαλύπτεται στο gazzetta! (vids+pics)
Το gazzetta.gr συνάντησε την Fani Enfer και εκείνη έστειλε την ευχή της για το ντέρμπι των «αιωνίων».

Ο χορός είναι στο αίμα της. Από τότε που ξεκίνησε να κάνει τα πρώτα της βήματα θυμάται τον εαυτό της να χορεύει. Πλέον δεν το κάνει μόνο για χόμπι, αλλά και επαγγελματικά.

Ξεκίνησε με κλασικό χορό και μπαλέτο και στη συνέχεια ακολούθησαν τα μεγάλα club, στα οποία συνεχίζει να εμφανίζεται ξεσηκώνοντας τους θαυμαστές της.

Παράλληλα, ασχολείται και με το μόντελινγκ έχοντας κάνει αρκετές πρωτότυπες και… αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις που κολάζουν τα ανδρικά πλήθη. Το Enfer της «κόλλησε» ένας φίλος για ένα μουσικό project που θα έκανε. Είναι γαλλική λέξη και σημαίνει κόλαση.

Το είχε χρησιμοποιήσει στο my space ως όνομα προφίλ μιας και τότε κανένας δεν έβαζε το πραγματικό του όνομα και της έμεινε. Εκτός από αμέτρητες εμφανίσεις σε club και φωτογραφίσεις, έχει συμμετάσχει και σε δύο βίντεο κλιπ. Στο «Traffic Dreams» του Christian Cambas και στο «Un/Mobility» των Mechanimal.

Στον ελεύθερο χρόνο της, παρακολουθεί ποδόσφαιρο και δηλώνει Παναθηναϊκός αφού όπως μας αποκάλυψε όλη της η οικογένεια υποστηρίζει το «τριφύλλι». Έτσι κι εκείνη δεν θα μπορούσε να λοξοδρομήσει. «Ήταν αναπόφευκτο να γίνω Παναθηναϊκός».

Γήπεδο πήγαινε περισσότερο παλιότερα. Λόγω των πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων της έχει πολύ καιρό να πάει. Μάλιστα, γουστάρει την ατμόσφαιρα του γηπέδου και άμα της την δώσει ανεβαίνει στα κάγκελα και ρίχνει κάνα μπινελίκι.

Μέχρι εκεί όμως διότι η βία δεν είναι στο αίμα της. Για όλα τα πράγματα εξάλλου, υπάρχουν όρια. «Νομίζω ότι καμία γυναίκα δεν πάει πάνω από μία φορά στο γήπεδο αν δεν της αρέσει. Βράζει και λίγο το αίμα μου. Οπότε το ζω με ένταση», λέει η Fani.

Παρότι είναι Παναθηναϊκός της αρέσει να υποστηρίζει και τοπικές ομάδες. Στο παρελθόν εμφανιζόταν στα ματς του Ατρομήτου στο Περιστέρι και γινόταν ένα με τους Fentagin,ενώ συμπαθεί και την Καλλιθέα.

Την Κυριακή εφόσον της το επιτρέψει ο περιορισμένος ελεύθερος χρόνος της, θα παρακολουθήσει το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. «Αναμφισβήτητα ο Ολυμπιακός έχει μια πάρα πολύ καλή ομάδα και πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αλλά σαν Παναθηναϊκός που είμαι, δεν θα μπορούσα παρά να υποστηρίξω την ομάδα μου και να ευχηθώ τη νίκη της».

Ακολουθήστε την Fani Enfer στην σελίδα της στο facebook και στο twitter

Δείτε τα δύο βίντεο κλιπ και φωτό της Fani Enfer