Ο Καλίδης παρά την απαγόρευση στο Survivor μίλησε με τη γυναίκα του, με τον κωδικό «Νίνα» (vid)

Gazzetta team
Ο Καλίδης παρά την απαγόρευση στο Survivor μίλησε με τη γυναίκα του, με τον κωδικό «Νίνα» (vid)
Ο απίστευτος τρόπος με τον οποίο επικοινώνησε ο Πάνος Καλίδης από το Survivor με τη γυναίκα του.

Στην αποκάλυψη ότι παρά την απαγόρευση από την παραγωγή του Survivor επικοινώνησε με τη γυναίκα του Λεάννα Μάρκογλου, προχώρησε ο Πάνος Καλίδης, ο οποίος μάλιστα βρήκε τον τρόπο, παρά το γεγονός ότι δεν είχε καν κινητό μαζί του, καθώς τους τα παίρνουν.

«Το κινητό μου το πήρα πριν ανέβω στο αεροπλάνο για Ελλάδα. Στο βαν για το αεροδρόμιο μου έδωσαν το κινητό» ανέφερε αρχικά ο γνωστός τραγουδιστής και στη συνέχεια είπε: «Με την Λεάννα είμαστε μαζί 15 χρόνια και το περισσότερο που είχαμε να ιδωθούμε ήταν ένας περίπου μήνας, όταν είχα κάνει ταξίδια στην Αυστραλία για συναυλίες».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Το κινητό μάς το παίρνουν πριν μπούμε. Δεν το έχω ξαναπεί ποτέ. Όταν αποχώρησα, είχα πάει στο ξενοδοχείο και δεν είχα το κινητό. Και η παραγωγή έχει άνθρωπο μαζί σου να σε φυλάει μόνιμα. Κοιμάται δίπλα σου. Όταν έλειπε, μπήκα στις ρυθμίσεις της τηλεόρασης και βρήκα το ίντερνετ.

Πάτησα το Instagram και μου έβγαλε ένα προφίλ πελάτη ξενοδοχείου. Είχαν μείνει τα στοιχεία του. Με έβγαλε στο προφίλ του. Πήγα στα μηνύματα και έστειλα μήνυμα στη Λεάννα. Με πίστεψε, γιατί είχαμε βάλει κωδικό. Είχαμε πει πως για οποιοδήποτε τηλέφωνο προσπαθήσω να σου κάνω θα βάλω τη λέξη “Νίνα”. Το όνομα της κόρης μου.

Της έγραψα “κωδικός Νίνα, είμαι ο Πάνος”. Και μου απάντησε κατευθείαν. Είμαι πολύ τυχερός σε αυτό. Εγώ δεν πίστευα πως θα αντέξω τρεις μήνες στο Survivor»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ