Βρετανίδα DJ: Ως ξανθιά δεν χρειαζόταν να σταθώ στην ουρά για ένα ποτό - Όταν έγινα μελαχρινή όλα άλλαξαν

Βρετανίδα DJ: Ως ξανθιά δεν χρειαζόταν να σταθώ στην ουρά για ένα ποτό - Όταν έγινα μελαχρινή όλα άλλαξαν

Η Jodie Weston, που εμφανίστηκε στο Rich Kids Go Skint, ήθελε να δει πώς θα της συμπεριφέρονταν οι γύρω της αν δεν ήταν ξανθά. Όταν αποφάσισε να βάψει τα μαλλιά της έπαθε σοκ

xanthia
Μια νεαρή γυναίκα ισχυρίζεται ότι είναι σε θέση να παρακάμψει την ουρά για τα εισιτήρια στάθμευσης καθώς και να παραμερίσει τις ουρές παίρνοντας δωρεάν ένα ποτό επειδή ήταν ξανθιά. Ωστόσο, όταν έβαλε μία μελαχρινή περούκα, όλα άλλαξαν.

Ο λόγος για την DJ influencer Jodie Weston, από το Λονδίνο, η οποία άλλαξε την εμφάνισή της και διαπίστωσε ότι η αντιμετώπιση που είχε συγκριτικά με πριν ήταν τελείως διαφορετική. Η 27χρονη που μοιάζει με τη Μέριλιν Μονρόε αποφάσισε να κάνει τα ψώνια της εβδομάδας και έμεινε άναυδη από το αποτέλεσμα του πειράματός της. «Φόρεσα μία κοντή περούκα κατά τη διάρκεια του lockdown. Αυτοί που με προσέγγισαν ήταν λογιστές και παιδιά που φορούσαν γυαλιά. Τότε κατάλαβα ότι δεν με προσέγγιζαν για να με βοηθήσουν. Νομίζω ότι τα παιδιά θέλουν να βοηθήσουν όσες γυναίκες βρίσκονται σε κίνδυνο. Έτσι δεν είναι;  Ως ξανθιά είχα διαφορετική αντιμετώπιση απ' ό,τι ως μελαχρινή.  Με τη νέα μου εμφάνιση με προσέγγιζαν παιδιά που είχαν ακαδημαϊκό στυλ ενώ ως ξανθιά με προσέγγιζαν αλλαζόνες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Jodie, που εμφανίστηκε στο Rich Kids Go Skint του Channel 5, γεννήθηκε μελαχρινή. Όμως το 2014 χώρισε και αποφάσισε να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της σε ξανθό. «Ήμουν περήφανη ως μελαχρινή. Τότε όμως διαπίστωσα ότι οι ξανθές είχαν άλλη αντιμετώπιση ως προς το κομμάτι της διασκέδασης», πρόσθεσε. Παράλληλα τόνισε ότι τη βοήθησαν περισσότερο όταν ήταν ξανθιά παρά όταν ήταν μελαχρινή. Σύμφωνα με την ίδια οι υπεύθυνοι των καταστημάτων πίστευαν ότι ως μελαχρινή ήταν πιο «σοβαρή» γι' αυτό και δεν την βοήθησαν. Μάλιστα η influencer έκανε και ένα βίντεο όπου εξήγησε το πείραμά της.

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Στα 858 τα νέα κρούσματα - 274 οι διασωληνωμένοι, 32 θάνατοι 

Κικίλιας: Μας προβληματίζει η αύξηση κρουσμάτων στην Αττική - Ανησυχητικές καθυστερήσεις στην παράδοση των εμβολίων 

«Θρίλερ» με τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη: Πώς έγινε το επεισόδιο με τον ψαρά, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης