CELEBRITIES

Kevin Costner: Ο σπουδαίος Αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα τα 66 του χρόνια


The Jennettes

18 Ιανουαρίου 2021

Kevin Costner: Ο σπουδαίος Αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα τα 66 του χρόνια

Στις 18 Ιανουαρίου του 1955, ο Kevin Costner γεννήθηκε στο Λίνγουντ της Καλιφόρνια. Ήταν ένα ταλαντούχο παιδί, ένα ανήσυχο πνεύμα που όλα έδειχναν ότι θα ξεχωρίσει από νωρίς. Μπορεί να απέρριψε τον ρόλο για το Platoon του Oliver Stone, κατόρθωσε όμως να γνωρίσει την επιτυχία το 1987, συμμετέχοντας στην ταινία "Οι Αδιάφθοροι".

Η απογείωση της καριέρας του ήρθε με το "Χορεύοντας με τους Λύκους" το 1990, το οποίο του χάρισε δύο Όσκαρ και δύο Χρυσές Σφαίρες (σκηνοθεσίας και καλύτερης ταινίας). Πήρε μέρος σε μεγάλες εμπορικές επιτυχίες των 90's όπως: "Ρομπέν των Δασών" (1991) και "Ο Σωματοφύλακας" (1992).

jenny.gr

Ο Kevin Costner είχε πάντα τον δικό του τρόπο όσον αφορά τις ταινίες του. Αυτό του έδωσε την ταυτότητα του απαιτητικού, του τελειομανή ή και του δύσκολου. Στο τέλος όμως δημιούργησε τη δική του "σχολή" που μέχρι σήμερα διδάσκεται στον κινηματογράφο.

Χαρισματικός και πλέον βετεράνος, αποτελεί έναν από τους Τιτάνες του κινηματογράφου του Hollywood. Απολαμβάνει το γκολφ, έχοντας παίξει αρκετές φορές με πρώην Προέδρους των ΗΠΑ, αλλά και stars του ΝΒΑ.

Οι παρακάτω ταινίες είναι οι καλύτερες της καριέρας του Kevin Costner:

1. Robin Hood: Prince of Thieves

https://www.youtube.com/watch?v=Jq43o1gwjnM

2. The Untouchables

https://www.youtube.com/watch?v=QHH9EYZHoVU

3. The War

https://www.youtube.com/watch?v=UNG_ZjJsN9g&feature=emb_title

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.